Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ya kızlar ben bişe yaptım ve moralim çok bozuk dün adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım, çünkü sol kasığımda sancı filan vardı heyecanlandım dayanamadım ve tabiki sonuç negatif

ya kızlar ben bişe yaptım ve moralim çok bozuk dün adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım, çünkü sol kasığımda sancı filan vardı heyecanlandım dayanamadım ve tabiki sonuç negatif
Uzulme canim en azindan kendini strese sokmazsin sonucu biliyorsun. Birde bence kasiktaki sanci bazen gaz bazen iltihap bazen usutmeden kaynakli oluyor hemen gebelige yormamamiz lazim

kanı 18.03 da vereceğim daha gelmedi günü canım. Amaaaa sanki göğüsler arada sızlıyoo ve kasıklarım şiiş gibi.. sankii..
bende de var bu belirtiler gögüslerime bişey dokunduramıyorum bi yere değse sızlıyor sağ kasığım yürürken ağrımaya başlıyor
Hakkımızda hayırlısı olsun

Anladim canim eger doktor dediyse aşı diye o zaman vakit kaybetmemek en guzeli insallah gerek kalmaz bu ay guzel sonuc alirsin ama alamazsan da hayirlisi yaşin kac.

Anladim canim eger doktor dediyse aşı diye o zaman vakit kaybetmemek en guzeli insallah gerek kalmaz bu ay guzel sonuc alirsin ama alamazsan da hayirlisi yaşin kac.

30 yaşındayım canım troidden dolayı radyoaktif iyot aldım rezervlerim etkilenmiş tabi o yüzden riske atmak istemiyor hatta ben hemen yapalım aşılama dedim o da hormon değerlerin güzel 3 ay bekleyelim dedi...

30 yaşındayım canım troidden dolayı radyoaktif iyot aldım rezervlerim etkilenmiş tabi o yüzden riske atmak istemiyor hatta ben hemen yapalım aşılama dedim o da hormon değerlerin güzel 3 ay bekleyelim dedi...
Anladim canim o kadar zor ve stresli zamanlar geciriyoruz ki Rabbim hepimizin yardimcisi olsun kucagimiz bos kalmasin. Seninde bebegin cok bekletmeden gelsin insallah :)

Anladim canim o kadar zor ve stresli zamanlar geciriyoruz ki Rabbim hepimizin yardimcisi olsun kucagimiz bos kalmasin. Seninde bebegin cok bekletmeden gelsin insallah :)

Amin bu ay hepimiz hamile kalalım inşallah da 2016 bitmeden sağlıkla sıhhatle kavuşalım yavrularımıza

Merhaba arkadaslar bejimde yarin adet gunum .. 10 gundur kasik agrisi 5 6 gundur gogus hassasiyeti bakalim nolcak yine husranami ugricam yoksa suprizmi bekliyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…