Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Geçen ay bendede öyle oldu. Sabah kalktığımda normal bir ağrı ama akşam el değdiremiyordum. Aynen dediğin gibi beyaz bazen şeffaf bir akıntı vardı baya ümitlenmiştim ama maalesef kırmızı kart yedim. İnşallah sendeki belirtiler bebiş olduğu içindir. Ama sana şunu söyleyim ki ben artık hiç ama hiç bir belirtiye inanmıyorum. adetim geçer ve pozitifi görürsem anca o zaman inanırım. 19. Aya girdim bekliyorum ve hissetmedigim bir belirti kalmadı ... O yüzden sende kendini fazla dinleyip çok yorma kendini. Kaderde kismetse ne zaman varsa o zaman gelecektir muhakkak. Ben tedavilerimi oluyorum ve sadece bekliyorum. Buraya da belirti aramak yada başkasıyla kendimi kıyaslamak için değil sırf esprili ve hoş sohbetleri okumak için giriyorum :)

Evet canim zaten ilk gebwliklerimiz degilvikimiz icin ama yascgecince insan unutuyormuscmeger tumherseyi rabbim hayirlsini nasipcetsin ikimize hepimize

Diğer ay da iğne ile yumurta tedavisi deniycez bakalım. Elimden geleni yapıyorum. Gerisi allahın takdiri

Evet canim zaten ilk gebwliklerimiz degilvikimiz icin ama yascgecince insan unutuyormuscmeger tumherseyi rabbim hayirlsini nasipcetsin ikimize hepimize

Benim hatırladığım ogluma hamileliğim. Onda tam adet günümde tıpkı adet sancısı gibi sancı girerdi kasiklarima 2 yada 3 gün sürmüştü, o sancı yla pat diye bir şey akardi ve ben adet oldum Eyvah diye wc ye kosardim ve bakardim ki akıntı. Birde aşırı derecede uyuyordum. Ama kızım da hiç bir şey hatırlamıyorum sadece mide bulantısı çok yaşamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…