Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Amin canim cok ustune dusme iyi dusun iyi olsun sen saglikli ol bebiste oyle olur merak etme :) bizde hamile olalim oyle telaslarimiz olsun yeter :)

Ne icin verceksin canim
Daha kasım ayın da hormon testi verdim normal di herşey. Şimdi dr değiştirdim özel kadın doğm dr erkek, ii biri 1 yıl belememn lazım 8 ay daha erken dedi ultrasyonla baktı herşeyin normal görünüyor dedi için rahat olsun 21.gün prgesteron testimi ne yumurtlama olmuşmu diye kanda bakacak reglnin 3ç günü tekrar hormon bakacak bişey çıkmazsa 4 aydaha sallarız sonra takibe alırız dedi yaş önemli değil 43 yaşında gebe hastam var meraklanma stres yapma dedi.

Anladim canim kanda gebelik varsa cikar mi acaba daha erken mi yoksa bilemedim ama insallah hersey guzel sonuclanir canim. Doktorun iyi olmasi insanin dusuncelerinin kafasinin rahat olmasini sagliyor insallh hersey istedigin gibi gecer

Anladim canim kanda gebelik varsa cikar mi acaba daha erken mi yoksa bilemedim ama insallah hersey guzel sonuclanir canim. Doktorun iyi olmasi insanin dusuncelerinin kafasinin rahat olmasini sagliyor insallh hersey istedigin gibi gecer
o teste hcg görünmez sanırım sadece yumurtlama olmuşmu ona bakacak sanırım.

Kızlar testımdekı sılık cızgılerı gorıyomusunuz bırınadete altı gün bırını beş gün kala yaptım

Eklentiler

• IMG_20160311_113122.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 73
Merhabaa kizlarr
Ben araniza yeni katildim
9aylik evliyim.. bebek dusunmuyorduk
Ama bu ay biraz supheliyim adetime 5 gun var umarim belirtiler dogrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…