- 7 Eylül 2013
- 461
- 580
- 103
ama simdi beni merakta bırakıyorsunuz böle umarım gelip geçici sorunlardır:)Özel mesaj attım canım
Inşallah ama hiç ummuyorum akintim yok denecek kadar az kardeşim ya bu belirtim yok desek yeri bat 22 canım 10 gün varBat ne zaman? Gebelik belirtisinde şişkinlik ve akıntı olur. İnşallah hamilesindir.
Amin canim cok ustune dusme iyi dusun iyi olsun sen saglikli ol bebiste oyle olur merak etme :) bizde hamile olalim oyle telaslarimiz olsun yeter :)Amin canım inşallah bebiş sağlıklı olsun şuan da dünyada tek istediğim şey bu..
Hamile kalmak zor ama hamile kaldıktan sonra daha zor acaba keseyi görecek miyim acaba kalp atışını duyacak mıyım acaba hapşırdım acaba sıkıntı olur mu bilmem ne her doktor öncesi stres valla :)
Allah isteyen herkese nasip etsin biz hamilelere de bebeklerimizin yüzlerini görmeyi nasip etsin inşallah ..
Canim daha 10 gun varmis kendini dinleme bence yoksa zor gecer gunler umursamamaya bak biliyorum zor ama boyle vucudun strese girerBugün vajinam da batma var neden olur acaba kızlar sabahtan beri bu şekilde
Aynen bende merak ettim insallah kotu seyler degildir :)ama simdi beni merakta bırakıyorsunuz böle umarım gelip geçici sorunlardır:)
inşallah canım benim çook sağol bakalım dr gittim kan vercem 18.03 da.Umudunu yitirme canim ne gelirse Allahtan :) insallah guzel haber aliriz senden de :)
Ne icin verceksin caniminşallah canım benim çook sağol bakalım dr gittim kan vercem 18.03 da.
Daha kasım ayın da hormon testi verdim normal di herşey. Şimdi dr değiştirdim özel kadın doğm dr erkek, ii biri 1 yıl belememn lazım 8 ay daha erken dedi ultrasyonla baktı herşeyin normal görünüyor dedi için rahat olsun 21.gün prgesteron testimi ne yumurtlama olmuşmu diye kanda bakacak reglnin 3ç günü tekrar hormon bakacak bişey çıkmazsa 4 aydaha sallarız sonra takibe alırız dedi yaş önemli değil 43 yaşında gebe hastam var meraklanma stres yapma dedi.Ne icin verceksin canim
Anladim canim kanda gebelik varsa cikar mi acaba daha erken mi yoksa bilemedim ama insallah hersey guzel sonuclanir canim. Doktorun iyi olmasi insanin dusuncelerinin kafasinin rahat olmasini sagliyor insallh hersey istedigin gibi gecerDaha kasım ayın da hormon testi verdim normal di herşey. Şimdi dr değiştirdim özel kadın doğm dr erkek, ii biri 1 yıl belememn lazım 8 ay daha erken dedi ultrasyonla baktı herşeyin normal görünüyor dedi için rahat olsun 21.gün prgesteron testimi ne yumurtlama olmuşmu diye kanda bakacak reglnin 3ç günü tekrar hormon bakacak bişey çıkmazsa 4 aydaha sallarız sonra takibe alırız dedi yaş önemli değil 43 yaşında gebe hastam var meraklanma stres yapma dedi.
o teste hcg görünmez sanırım sadece yumurtlama olmuşmu ona bakacak sanırım.Anladim canim kanda gebelik varsa cikar mi acaba daha erken mi yoksa bilemedim ama insallah hersey guzel sonuclanir canim. Doktorun iyi olmasi insanin dusuncelerinin kafasinin rahat olmasini sagliyor insallh hersey istedigin gibi gecer
Işte hiç umudum yok bu ay o yüzden umursamiyomda ağrılar aklıma başka şeyler getiriyorCanim daha 10 gun varmis kendini dinleme bence yoksa zor gecer gunler umursamamaya bak biliyorum zor ama boyle vucudun strese girer
Naptin canim sonuclarin ne merak ettim yazamadimo teste hcg görünmez sanırım sadece yumurtlama olmuşmu ona bakacak sanırım.
kanı 18.03 da vereceğim daha gelmedi günü canım. Amaaaa sanki göğüsler arada sızlıyoo ve kasıklarım şiiş gibi..Naptin canim sonuclarin ne merak ettim yazamadim
Insallah guzel sonuclar olur canimkanı 18.03 da vereceğim daha gelmedi günü canım. Amaaaa sanki göğüsler arada sızlıyoo ve kasıklarım şiiş gibi..sankii..
Allah gönlüne göre versin canım insallh hamilesindir beklemekte fayda varMerhabaa kizlarr
Ben araniza yeni katildim
9aylik evliyim.. bebek dusunmuyorduk
Ama bu ay biraz supheliyim adetime 5 gun var umarim belirtiler dogrudur
Merhabaa kizlarr
Ben araniza yeni katildim
9aylik evliyim.. bebek dusunmuyorduk
Ama bu ay biraz supheliyim adetime 5 gun var umarim belirtiler dogrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?