• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ya kızlar ben bişe yaptım ve moralim çok bozuk dün adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım, çünkü sol kasığımda sancı filan vardı heyecanlandım dayanamadım ve tabiki sonuç negatif:KK14:

ya kızlar ben bişe yaptım ve moralim çok bozuk dün adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım, çünkü sol kasığımda sancı filan vardı heyecanlandım dayanamadım ve tabiki sonuç negatif:KK14:
Uzulme canim en azindan kendini strese sokmazsin sonucu biliyorsun. Birde bence kasiktaki sanci bazen gaz bazen iltihap bazen usutmeden kaynakli oluyor hemen gebelige yormamamiz lazim ;)

kanı 18.03 da vereceğim daha gelmedi günü canım. Amaaaa sanki göğüsler arada sızlıyoo ve kasıklarım şiiş gibi..:KK64: sankii..
bende de var bu belirtiler gögüslerime bişey dokunduramıyorum bi yere değse sızlıyor sağ kasığım yürürken ağrımaya başlıyor
Hakkımızda hayırlısı olsun

Aslında 8 aylık evliyim 4 ay oldu korunmayı bırakalı doktorum yüzünden acelecilik 3 ay daha olmazsa aşılama yapacağız dedi sanıyorum yaşım etken bir de troid problemim var bu yüzden kimyasalım gebelik geçirdim tsh düşük...
Anladim canim eger doktor dediyse aşı diye o zaman vakit kaybetmemek en guzeli insallah gerek kalmaz bu ay guzel sonuc alirsin ama alamazsan da hayirlisi yaşin kac.

Anladim canim eger doktor dediyse aşı diye o zaman vakit kaybetmemek en guzeli insallah gerek kalmaz bu ay guzel sonuc alirsin ama alamazsan da hayirlisi yaşin kac.

30 yaşındayım canım troidden dolayı radyoaktif iyot aldım rezervlerim etkilenmiş tabi o yüzden riske atmak istemiyor hatta ben hemen yapalım aşılama dedim o da hormon değerlerin güzel 3 ay bekleyelim dedi...:KK17:

30 yaşındayım canım troidden dolayı radyoaktif iyot aldım rezervlerim etkilenmiş tabi o yüzden riske atmak istemiyor hatta ben hemen yapalım aşılama dedim o da hormon değerlerin güzel 3 ay bekleyelim dedi...:KK17:
Anladim canim o kadar zor ve stresli zamanlar geciriyoruz ki Rabbim hepimizin yardimcisi olsun kucagimiz bos kalmasin. Seninde bebegin cok bekletmeden gelsin insallah :)

Anladim canim o kadar zor ve stresli zamanlar geciriyoruz ki Rabbim hepimizin yardimcisi olsun kucagimiz bos kalmasin. Seninde bebegin cok bekletmeden gelsin insallah :)

Amin bu ay hepimiz hamile kalalım inşallah da 2016 bitmeden sağlıkla sıhhatle kavuşalım yavrularımıza :rolleyes:

Merhaba arkadaslar bejimde yarin adet gunum .. 10 gundur kasik agrisi 5 6 gundur gogus hassasiyeti bakalim nolcak yine husranami ugricam yoksa suprizmi bekliyo beni :110:

Back