Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimseciklerden ses cikmiyor canim burda uzun sureli sessizlik hakim :) sen nasilsinkızlarr napıonuz needionuz hamişler hiç sesiniz çıkmıyo hamiş olmak isteyenler sizinde ??
Uzulme canim en azindan kendini strese sokmazsin sonucu biliyorsun. Birde bence kasiktaki sanci bazen gaz bazen iltihap bazen usutmeden kaynakli oluyor hemen gebelige yormamamiz lazimya kızlar ben bişe yaptım ve moralim çok bozuk dün adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım, çünkü sol kasığımda sancı filan vardı heyecanlandım dayanamadım ve tabiki sonuç negatif
Ne gibi belirtilerin var canım benim de 5 gün var ama hamile değilim diye düşünüyorum sabah da dayanamadım test yaptım negatif zaten...
Cok erken yapmissin canim testi kimi kanda ogrendikten sonra idrarda cikiyo
bende de var bu belirtiler gögüslerime bişey dokunduramıyorum bi yere değse sızlıyor sağ kasığım yürürken ağrımaya başlıyorkanı 18.03 da vereceğim daha gelmedi günü canım. Amaaaa sanki göğüsler arada sızlıyoo ve kasıklarım şiiş gibi.. sankii..
Kacinci denemeniz ki bu acelecilik neden20 mart adet tarihim en azından cumaya kadar dişimi sıkacağım cuma da kan vereyim diyorum...
Kacinci denemeniz ki bu acelecilik neden
Anladim canim eger doktor dediyse aşı diye o zaman vakit kaybetmemek en guzeli insallah gerek kalmaz bu ay guzel sonuc alirsin ama alamazsan da hayirlisi yaşin kac.Aslında 8 aylık evliyim 4 ay oldu korunmayı bırakalı doktorum yüzünden acelecilik 3 ay daha olmazsa aşılama yapacağız dedi sanıyorum yaşım etken bir de troid problemim var bu yüzden kimyasalım gebelik geçirdim tsh düşük...
Anladim canim eger doktor dediyse aşı diye o zaman vakit kaybetmemek en guzeli insallah gerek kalmaz bu ay guzel sonuc alirsin ama alamazsan da hayirlisi yaşin kac.
Anladim canim o kadar zor ve stresli zamanlar geciriyoruz ki Rabbim hepimizin yardimcisi olsun kucagimiz bos kalmasin. Seninde bebegin cok bekletmeden gelsin insallah :)30 yaşındayım canım troidden dolayı radyoaktif iyot aldım rezervlerim etkilenmiş tabi o yüzden riske atmak istemiyor hatta ben hemen yapalım aşılama dedim o da hormon değerlerin güzel 3 ay bekleyelim dedi...
Anladim canim o kadar zor ve stresli zamanlar geciriyoruz ki Rabbim hepimizin yardimcisi olsun kucagimiz bos kalmasin. Seninde bebegin cok bekletmeden gelsin insallah :)
Insallah canim benim bu ayda olmazsa 10 aydir olmamis olcak ki ben bu ayda olacagini sanmiyorum ama hayirlisi yine de dedigin gibi bu yil bizim yilimiz olsunAmin bu ay hepimiz hamile kalalım inşallah da 2016 bitmeden sağlıkla sıhhatle kavuşalım yavrularımıza
canım topik pek bir sakin kimsecikler yok. cumayı bekliyom test için onun dışında göğüsler aksama doğru şişiyor arada akıntım oluyor, beyazımsı bu sefer erken başladı göğüs hassasiyeri nerdeyse ovs la bir var bakalım artıkNasılsınız dostlar :)