Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar sizlere bisey sorcam bu gebelikle ilgili değil çünkü olmuyo umudum yokta başka bisey bn spor yapıyorum ve acayip şekilde şu içiyorum ama karnım sisve hareket edemiyorum üstelik yumurtlama günümüzde akintim olmadi acaba şu icmemden mi kaynaklanıyor şimdi de az akintim var karnım çok sisbilgisi olan varmi

Günaydın canım. Bende değişik bir şey yok. Tedavilere devam. Ben sezeryan dan 1 buçuk sene sonra plansız bir şekilde hamile kalıp normal doğum yapmıştım o yüzden sürekli korundum, bilseydim hiç korunmazdim

Bat ne zaman? Gebelik belirtisinde şişkinlik ve akıntı olur. İnşallah hamilesindir.

Günaydın canım :) Ben geçen ay doktora gitmeme kararı aldım ve takip etmeme kararı ovulasyon testini bile bıraktım.. İçtiğim ot çöp ilaç ne varsa bıraktım :) Bu ay rahim filmi çekilip öyle bırakıcaktım ama öyle rahat bırakmışımki kendimi onu bile unuttum Bugün reglmin 10. günü daha bi hayli vakit var güzel haberlere, 27/03 de falan olması lazım benim de inşallah olmaz da biter bu işkence artık :) İnşallah senin de olmaz bekleyen hiçbi arkadaşımın olmazzz

Her şerde bir hyir vrdir cnim uzulme Rabbim guzel bir zamanda verecektir unutma

Seninde benim gibi benimde 11.gun bugun bende bilmiyorumda bu ay cok rhatim Allah hayirlisini versin hakkimizda

günaydın tatlııııışşş nolsun aynı valla herşey bat 18 ara ara çarpıntm var bide cinsel isteksizlik ama kendimi hamile gibi hissediyorum hissetmek istiyorum :)

günaydın tatlııııışşş nolsun aynı valla herşey bat 18 ara ara çarpıntm var bide cinsel isteksizlik ama kendimi hamile gibi hissediyorum hissetmek istiyorum :)
Kendimizi aylardir o kdar yiprattik ki isteksizlik cok normal insallah hamilesindir hamileler hissedermis belki dogrudur senin bat az kalmis guzel haberler ver bize

canım günaydın her ay olduğu gibi bu ayda umutluyum :) Yumtrlama bitti artık bekleme zmanı bat 25/03

Amin canım inşallah bebiş sağlıklı olsun şuan da dünyada tek istediğim şey bu..

Hamile kalmak zor ama hamile kaldıktan sonra daha zor acaba keseyi görecek miyim acaba kalp atışını duyacak mıyım acaba hapşırdım acaba sıkıntı olur mu bilmem ne her doktor öncesi stres valla :)

Allah isteyen herkese nasip etsin biz hamilelere de bebeklerimizin yüzlerini görmeyi nasip etsin inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…