• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

korktuğun gibi acı dı mı hsg çekilirken??

Hayır canım adet sancısı gibi kasıklardan bele doğru bir sızı giriyor ama zaten çok sürmedi. Hafif kanama oldu ve sancılar gün içinde geçti. 2 martta randevu var sonuç değerlendirmesi yapılacak ve neler yapılacağı konuşulacak.

Ha buarada hsg çekilirken eşim benden daha çok korktuuuuu. Doktora sorular sorup durdu niye böyle yapiyonuz, ağrısı var normalmi ? Hahahaha Aşkım benim yaaa :KK36:

Hayırlı Cumalar.Umarım herkesin Duası Kabul Olsun shoji shoji herşey güzel olacak merak etme.Allah kolaylık versin Hersey gönlünce olsun

Allah razı olsun seninde 10 gün sonra bebek haberini alırız inşallah onca arkadaşlık ettik inşallah hamileliğimizde aynı dönemlere gelir burdakilerle :)

test yaptın mı canım?
yok yapmadm erkenden test yapmayı bıraktım ya ne biliym snra çok üzülüyorum
sadece bu hafta hep midem havada ne yesem çok gelio hem yemek istiyorum hem yediğimden rahatsz oluyorm okadar ama bu adet belirtiside olabilir o yüzden gergin bir bekleyiş içindeyimm canm :/

yok yapmadm erkenden test yapmayı bıraktım ya ne biliym snra çok üzülüyorum
sadece bu hafta hep midem havada ne yesem çok gelio hem yemek istiyorum hem yediğimden rahatsz oluyorm okadar ama bu adet belirtiside olabilir o yüzden gergin bir bekleyiş içindeyimm canm :/

Göğüsler hassas mı akıntı var mı?

benimde 5 gün bata kızlar. gögüslerim acayip hassas ve sanki böbreklerim ağrıyo. bu sabah test yaptım negatif :-( sanırım erken daha... yada tutunamadı :110:

sadece 2 gün var adetime gene adet olacağım:KK42:

Back