Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benim daha 9gün var ama değişik belirtiler var yumurtlamadan birkaç gün sonra başladı halen devam ediyor ancak daha önce ki hayal kırıklıklarını düşününce ümitlenemiyorum

Benim daha 9gün var ama değişik belirtiler var yumurtlamadan birkaç gün sonra başladı halen devam ediyor ancak daha önce ki hayal kırıklıklarını düşününce ümitlenemiyorum
Ben yarın kan testi yaptrcam dayanamıcam yazarım sana inş poztf olur da hepimiznki:) rahatlarz hepimz

Ayy çok geçmiş olsun Allah korumuş.Aynı memlekette birbirne düşman kardeşler..

çok geçmiş olsun cnm yaa. sen ankarada mı yaşıyordun. gerçekten çok üzücü çok vahşice Allahım o insanlara akıl fikir versin. Rabbim ıslah eylesin. ölenlerin yakınlarınada sabırlar versin

çok geçmiş olsun cnm yaa. sen ankarada mı yaşıyordun. gerçekten çok üzücü çok vahşice Allahım o insanlara akıl fikir versin. Rabbim ıslah eylesin. ölenlerin yakınlarınada sabırlar versin
amin canım amin gerçekten artık kelimelerim düğümleniyo ne diyeceğimi bilemiyorum.. Resmen ülkecek namlu ucunda hayatlar yaşıyoruz.. Allah herkese güç kuvvet sabır versin bizi bu hale düşürenlerin de belasını versin

Geçmiş olsun canım Allah korumuş eşini.. Ölen masum insanlara Allah rahmet eylesin

Kizlar bata iki gun var goguslerden ilk baata uclarda aci agri vardi simdi yanlarada dogruda var boyle belirti yasayan varmi

Kızlar hsg cektirmeden önce ilişkinin bir sakıncası varmı? Doktor hiç bir şey söylememisti bizde iki üç kere oldu , ertesi gün de hsg çekildi. Ayrıca korunun falanda demediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…