Ben yarın kan testi yaptrcam dayanamıcam yazarım sana inş poztf olur da hepimiznki:) rahatlarz hepimzBenim daha 9gün var ama değişik belirtiler var yumurtlamadan birkaç gün sonra başladı halen devam ediyor ancak daha önce ki hayal kırıklıklarını düşününce ümitlenemiyorum
Ben yarın kan testi yaptrcam dayanamıcam yazarım sana inş poztf olur da hepimiznki:) rahatlarz hepimz
Günaydın canım ben hala dün eşimin 50 metre ilerisinde patlayan bombaların şokundayım.. Ve ülkemizin düştüğü hallere üzülmekle meşgulum.. Çok şükür sağım sağlimim ama pek iyi hissettiğimi söyleyemeyeceğim.. Hepimizin başı sağolsungünaydın Hanımlar,gibigibiyim B bebegim seni bekliyorum CaYLak GeLiN shoji perihan08 sesiniz çıkmıyor..
Ayy çok geçmiş olsun Allah korumuş.Aynı memlekette birbirne düşman kardeşler..Günaydın canım ben hala dün eşimin 50 metre ilerisinde patlayan bombaların şokundayım.. Ve ülkemizin düştüğü hallere üzülmekle meşgulum.. Çok şükür sağım sağlimim ama pek iyi hissettiğimi söyleyemeyeceğim.. Hepimizin başı sağolsun
Günaydın canım ben hala dün eşimin 50 metre ilerisinde patlayan bombaların şokundayım.. Ve ülkemizin düştüğü hallere üzülmekle meşgulum.. Çok şükür sağım sağlimim ama pek iyi hissettiğimi söyleyemeyeceğim.. Hepimizin başı sağolsun
amin canım amin gerçekten artık kelimelerim düğümleniyo ne diyeceğimi bilemiyorum.. Resmen ülkecek namlu ucunda hayatlar yaşıyoruz.. Allah herkese güç kuvvet sabır versin bizi bu hale düşürenlerin de belasını versinçok geçmiş olsun cnm yaa. sen ankarada mı yaşıyordun. gerçekten çok üzücü çok vahşice Allahım o insanlara akıl fikir versin. Rabbim ıslah eylesin. ölenlerin yakınlarınada sabırlar versin
Günaydın canım ben hala dün eşimin 50 metre ilerisinde patlayan bombaların şokundayım.. Ve ülkemizin düştüğü hallere üzülmekle meşgulum.. Çok şükür sağım sağlimim ama pek iyi hissettiğimi söyleyemeyeceğim.. Hepimizin başı sağolsun
Günaydın Hanımlar Bat a 10 gün var..
heeeeeyyy coookk sevındımm kendine çok dikkat et nolur bol bol dua ediyorum sana ve miniğe çokça öpüldünn :)
Saol canım.. Keşke bitse artık bu ölümler de kimsenin ocağı yanmasa.. Allah büyük.. Herkese sabır versinGeçmiş olsun canım Allah korumuş eşini.. Ölen masum insanlara Allah rahmet eylesin
İnşallah canım Amin Takvimine bayıldım Allah kucağına almayı nasip etsin.Hadi hayırlısı inşallah bu sefer tutmuştur beraber gün sayarız :)
İnşallah canım Amin Takvimine bayıldım Allah kucağına almayı nasip etsin.
shoji senin takvimini yesinler. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlım
Kızlar hsg cektirmeden önce ilişkinin bir sakıncası varmı? Doktor hiç bir şey söylememisti bizde iki üç kere oldu , ertesi gün de hsg çekildi. Ayrıca korunun falanda demediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?