- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
Ayyy canım harika bi haber buuuuSelam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeli sizleri çok özledim size bir haberim var :)
yunus_ciklet B bebegim seni bekliyorum @beklenencan gibigibiyim @perihan08 @osay3 @minigimmm hayalet__sevgilim
Eki Görüntüle 1767360
Amin canım benim daha doktora gitmedim ama inşallah sağlıklı bir gebelik olur darısı başınaAyyy canım harika bi haber buuuuHayırlı uğurlu olsun inşallahhh Allah tamamına erdirsin sağlıkla doğup büyüsün inşallahhh
Aminn canım inşallahhh.. Doktora gidersin kaç gün geçmişti BAT zaten 6. haftanın içindeyken ultrasonda görünüyo yine de bi kan ver istersen :)Amin canım benim daha doktora gitmedim ama inşallah sağlıklı bir gebelik olur darısı başına
Aminn canım inşallahhh.. Doktora gidersin kaç gün geçmişti BAT zaten 6. haftanın içindeyken ultrasonda görünüyo yine de bi kan ver istersen :)
Valla canım testin gayet koyu çıkmış maşallahvalla benim adet düzenli olmadığından 5/1 de adet olmuştum 28 siklusa göre 5 gün gecikti 30 siklusa göre de 1 gün 6/2 de test yaptım hamilelik çıktı sonra 7 sinde tekrar başka marka test ile yaptım yine hamilelik çıktı cumartesi günü doktora randevu aldım inşallah sıkıntı sorun olmaz.
Valla canım testin gayet koyu çıkmış maşallahMuhtemelen kanda da değerin güzel çıkar bi sıkıntı olmaz Pozitif düşünelim pozitif olsun
Ben de öyleyim aslında canım kafamı bu konulardan biraz uzaklaştırmaya çalışıyorum hatta kendimce bazı kararlar aldım sanırım bu ay da olmazsa ağustosa kadar bebek planımı rafa kaldırmayı düşünüyorum.. Hakkımızda hayırlısı olsun :)Aynen iyi düşünelim iyi olsun Allah yardımcım olsun ve sizlerede en kısa sürede bebiş versin güzel Allahım.. Ama bişey söyleyeyim forumdan biraz uzak kalmak iyi geldi 7/24 bebek düşünmekten vazgeçmiş oldum olursa olur modundaydım oldu hayırlısıyla
Ben de öyleyim aslında canım kafamı bu konulardan biraz uzaklaştırmaya çalışıyorum hatta kendimce bazı kararlar aldım sanırım bu ay da olmazsa ağustosa kadar bebek planımı rafa kaldırmayı düşünüyorum.. Hakkımızda hayırlısı olsun :)
Tabi yine korunmicam ama ne takip ne ilaç ne bitkisel bişey ne ovulasyon testi yapmayı düşünmüyorum.. bu arada biraz diyet ve spor yapmayı düşünüyorum.. hayatta başka önemli şeylerin olduğunu bikaç aydır bayaa ihmal ettim :)Hayırlısı canım rafa kaldırma da bebek için zorlama yani planlı yapma bence rahat olmak lazım
Mesela ben bu ay ovulasyon testlerini yaptım ama koyuluk yakalayamadım istediğim gibi koyu olmadı,
galiba yumurtlamadım bu ay dedim koyverdim günlere falan bakmadım kısmet böyleymiş
Tabi yine korunmicam ama ne takip ne ilaç ne bitkisel bişey ne ovulasyon testi yapmayı düşünmüyorum.. bu arada biraz diyet ve spor yapmayı düşünüyorum.. hayatta başka önemli şeylerin olduğunu bikaç aydır bayaa ihmal ettim :)
İnşallah hayırlıysa olsun canımAynen böyle yap tatlım en sonunda mutlaka olacak inşallah :)
İnşallah hayırlıysa olsun canımSen soktora gidince bana bi yaz mutlaka
Selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeli sizleri çok özledim size bir haberim var :)
yunus_ciklet B bebegim seni bekliyorum @beklenencan gibigibiyim @perihan08 @osay3 @minigimmm hayalet__sevgilim
Eki Görüntüle 1767360
gözün aydın cnm yaaa hayırlı uğurlu olsun. rabbim diğer arkadaşlarada burdan böyle güzel haber vermeyi nasip etsin inşllah. doktor sonrası haberlerini bekliyoruz cnm
Selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeli sizleri çok özledim size bir haberim var :)
Eki Görüntüle 1767360
Ayyy canimmm cok heyecan yaptim Allah saglikla kavusmayi nasip etsin cok sevindim yaaa
Teşekkür ederim canım darısı başına inşallah canım benim
kız sen nerlerdesin yok oldun bir ne oldu ne haber senden?Selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeli sizleri çok özledim size bir haberim var :)
Eki Görüntüle 1767360
tebrik ederim canım Hayırlı olsun darısı başımıza dua et Çook sevindim yaa niye haber vermedin.valla benim adet düzenli olmadığından 5/1 de adet olmuştum 28 siklusa göre 5 gün gecikti 30 siklusa göre de 1 gün 6/2 de test yaptım hamilelik çıktı sonra 7 sinde tekrar başka marka test ile yaptım yine hamilelik çıktı cumartesi günü doktora randevu aldım inşallah sıkıntı sorun olmaz.
bende 05 ocak ta regl ydim seinn ki tutumuş maşallahhvalla benim adet düzenli olmadığından 5/1 de adet olmuştum 28 siklusa göre 5 gün gecikti 30 siklusa göre de 1 gün 6/2 de test yaptım hamilelik çıktı sonra 7 sinde tekrar başka marka test ile yaptım yine hamilelik çıktı cumartesi günü doktora randevu aldım inşallah sıkıntı sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?