Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Tamam canim cok sagol benim bu ay gecti regl yeni bitti ama diger ay deneyecegim bunu insallah ise yarar.

Insallah olmazsin canim. Normalde ben gittigimde adetten 1 hafta onceydi once kanda bakti o yuzden sordum ama sizin orda doktorlar biraz yavastan aliyor galiba neyse hayirlisi Allah hepimize en yakin zamanda bebisler versin.

gulen yuzu gorunce birakirim artik korkuyorum boyle seyler kullanmaya ama bir yandan da ya ise yararsa diye bir bakiyorum kurun basindayim:) tesekkur ederim bilgilendirdigin icin insallah bu ay olur artik.

Ben biyerde okumuştum, fazla ya da yanlış kullanımda kist oluşturuyor diye o yüzden sen yine adetinin 2. Günü başla 12.günde ye burak bence
klomen etkisi yapiyor sanki hani o da yumurtayi gelistiriyor ya catlamazsa da kist olusuyor allah korusun tedirginim zaten bir de onunla ugrasmayayim gulen yuzu gorunce birakirim. tesekur ederim canim allah gonlundekini versin.

bence senin belirtilerin hamişsin gibi cnm.

merak etme cnm yaşa takılma bende 36 yı bitirmek üzereyim. rabbim nasip edecekse yaşa bakmaz

bence kan ver cnm. bazılarınınki idrarda çıkmıyor hcg düşük ise.

klomen etkisi yapiyor sanki hani o da yumurtayi gelistiriyor ya catlamazsa da kist olusuyor allah korusun tedirginim zaten bir de onunla ugrasmayayim gulen yuzu gorunce birakirim. tesekur ederim canim allah gonlundekini versin.
Çatlaması için de havuç ye hergün bi tane... Benim çörwkotuyla düzene girdi adetim maşallahhhh, şimdi en azından tarihlerimi bilip takip ediyorun.. Adet, ovu vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…