Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

iyi akşamlar kızlar bende dün olmam gerekiyordu olamadım inatla yapmıyorum test kırmızılar da inatla gelmiyorlar bakalım kim kazanacak bu inatlaşmayı

Benm 5 gunum kaldı ama belim kasıklarım bacaklarım cok agryo arada adet olcakmşm gbi karnma sancı giriyo goguslerde hassaslık var pskolojk mi acaba cok korkuyorm artk

Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza öncelikle arkadasımı tebrik ediyorum benim yumurtam 15 inde çatladı
Çatlamadan 14 gün sonra adet oluyorum yani 28 ocak olmam gerekiyor
Ama normali 3 şubat beklemedeyim

uf bnde pek belirti yok kasıklarım agrımıyor gecen agrıdı hasta oldum simdi agrımıyo olmam inşallah :) inşallah :) akşam midemde yeni yemekten kalkmama ragmen bi acıkma bir bulantı gibi farklı bişey vardı inşallah bu bebişimin belirtisidir :)

hayırlsı canım haberlerini ilet bize

Sayfanın gülleri nerdesiniz shoji perihan08 gibigibiyim CaYLak GeLiN 02/02 da 1 hafta var ama ben hiç umutlu değilim buaydan yinede belki bir ihtimal diyoruz.
günaydın canımmm Umudunu niye yitiriyosun daha çok var bekliycez görücez :) Ben de o kadar yoğun çalışıyorumki ovulasyon testi yapmaya bile fırsatım olmadı ve sanırım bugün ovulasyon günüm.. İşler beni çok karıştırdı herşeyi allak bullak ettim.. Adetimnin kaçıncı günü olduğunu bile karıştırdım Allah sonumu hayretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…