- 10 Ekim 2014
- 1.067
- 1.157
- 333
- 36
15. Günde yumurtlamışsın galiba canımEki Görüntüle 1745513 bu dha net galba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15. Günde yumurtlamışsın galiba canımEki Görüntüle 1745513 bu dha net galba
bende öyle umuyorum da tam anlayamadm tam birbirine denk olmadı çizgiler15. Günde yumurtlamışsın galiba canım
ayy iyi ben bitirdim de kurtuldum atatürk ünvs mi eşimde girecek memur oda .Yarın açıköğretim sınavlarım var onlara çalışıyorum ne ovu aklımda ne başka bişi koyverdim ilişki günlerini bile işlemiycem takvime canım biraz da böyle denicem genel olarak ta iyiyim yani sen nasılsın?
uykulu :) :)Selam kızlar nasılsınız ?
Aynen en doğrusu canım biraz akışa bırakmak gerek.. Boşa stres yapıyoruz bu kadar gibi düşünüyorum.. İnşallah canım çok sağol :)Daha yolun başındayız bakalım ben inanıyorum olucak zamanı gelince bu ay gayet relaxım olsa da olur olmasa da sıkmayalım canımızı sonuçların temiz çıkar inşallah
kızlar cevap verecek yok mu?kızlar akıntım çook fazla yumurta akı kıvamında yumurta çatlamış mı oluyordu çatlamasına yakın mı?
vala bnm akıntıyla ilgili öngörülerim hep yanlış çıktı o yüzden bişi diyemiyorum canmskızlar cevap verecek yok mu?
nasıl prolaktinin düştü canım?Benim adet bitti en sonunda prolaktin düşünce lekelenme de olmadı :)
Gazam mübarek olsun
Kimyasal muhtemelen canım yakında kanaman olurPazartesi 271 olan değerim şimdi 95 olmuş anlamadım ya ne kanamam var ne başka bişiyim ne şimdi bu
Mutlu pazarlar kızlar
belkide o bebişin belirtisidir belli olmaz canım olumsuz düşünme :)sadece 2 gün var ve olacağım bütün belirtiler var: olmayayydım iyiyydi:)