• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yarın açıköğretim sınavlarım var onlara çalışıyorum ne ovu aklımda ne başka bişi koyverdim :-) ilişki günlerini bile işlemiycem takvime canım biraz da böyle denicem genel olarak ta iyiyim yani sen nasılsın?
ayy iyi ben bitirdim de kurtuldum atatürk ünvs mi eşimde girecek memur oda .

Daha yolun başındayız bakalım ben inanıyorum olucak zamanı gelince bu ay gayet relaxım olsa da olur olmasa da sıkmayalım canımızı sonuçların temiz çıkar inşallah
Aynen en doğrusu canım biraz akışa bırakmak gerek.. Boşa stres yapıyoruz bu kadar gibi düşünüyorum.. İnşallah canım çok sağol :)

kızlar akıntım çook fazla yumurta akı kıvamında yumurta çatlamış mı oluyordu çatlamasına yakın mı?

Pazartesi 271 olan değerim şimdi 95 olmuş anlamadım ya ne kanamam var ne başka bişiyim ne şimdi bu:110:

MERHABA ARKADAŞLAR.. :)
biliyorum bu ay yine hamile degilim hiç bir belirti yok gerci oldugu zamanlarıda gördüm cok sıkkın bir aydı bnim için tüm arkadaşlarımın hamile oldgunu duydum bn degilim ya canım cok sıkıldı hayırlısını versin rabbim :)

sadece 2 gün var ve olacağım bütün belirtiler var: olmayayydım iyiyydi:)

Back