- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
Neden bilmem içimde hiç bebiş hissi yok ama hayırlısı canım.. Sen de yarın falan başla artık testlereayy ya bebiş mi geliyor ne.Bugün kasıklarım ağrıyo akıntım başladı hafiften 10.günündeyim yakındır ovülasyon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden bilmem içimde hiç bebiş hissi yok ama hayırlısı canım.. Sen de yarın falan başla artık testlereayy ya bebiş mi geliyor ne.Bugün kasıklarım ağrıyo akıntım başladı hafiften 10.günündeyim yakındır ovülasyon.
buay test falan yapasım yok ,ogünlere taklılı yaşıyorum sonra buay ymurtlama gününü baz alarak çalışacağım ama geri kalan raslantısal olsun bakalım.Neden bilmem içimde hiç bebiş hissi yok ama hayırlısı canım.. Sen de yarın falan başla artık testlere
Dün tekrarladım canım.. İlk 10 dakika yine bişey çıkmadı.. Akşam geldiğimde yine silik bi çizgi vardı..gibigibiyim testi tekrarlasana :)
Hadi bakalım bu sefer de öyle olsun belki şansa güvenmekte fayda vardırbuay test falan yapasım yok ,ogünlere taklılı yaşıyorum sonra buay ymurtlama gününü baz alarak çalışacağım ama geri kalan raslantısal olsun bakalım.
silk olanı bir atsana baklaım bence hamişssin ve geç döllenme..Dün tekrarladım canım.. İlk 10 dakika yine bişey çıkmadı.. Akşam geldiğimde yine silik bi çizgi vardı..
Diğeri de böyle bunun aynısı.. Ama akşam geldiğimde böyle oluyo ilk 10 dakikada tertemiz test yani..silk olanı bir atsana baklaım bence hamişssin ve geç döllenme..
çizgiyi görüyorum ama bazen testin kontrol çizgiside görünebiliyor , ayy beklemek çok zor ya..Diğeri de böyle bunun aynısı.. Ama akşam geldiğimde böyle oluyo ilk 10 dakikada tertemiz test yani..
Eki Görüntüle 1744451
Aynen canım.. Belirsizlik zor.. Hakkımızda hayırlısı bekleyelim ve görelim.. İlaçlar stres falan düzen bozuyo zaten.. İçimde de hamile olduuma dair en ufak bi his yok.. O yüzden hiç heycanım bile kalmadı artık..çizgiyi görüyorum ama bazen testin kontrol çizgiside görünebiliyor , ayy beklemek çok zor ya..
hislik bişey değil ki diğerlerinde hissetmişmiydin belki süpriz olur.Aynen canım.. Belirsizlik zor.. Hakkımızda hayırlısı bekleyelim ve görelim.. İlaçlar stres falan düzen bozuyo zaten.. İçimde de hamile olduuma dair en ufak bi his yok.. O yüzden hiç heycanım bile kalmadı artık..
Hissetmiştim.. Belirtilerim de vardı adet gününden bile önce.. Ama sürpriz olursa hiç hayır diyemem doğrusu :)hislik bişey değil ki diğerlerinde hissetmişmiydin belki süpriz olur.
İnşallah canım inşlallah öyledir.Hissetmiştim.. Belirtilerim de vardı adet gününden bile önce.. Ama sürpriz olursa hiç hayır diyemem doğrusu :)
Kızlar ben perşembe kolonoskopi olucam haftaya bugün yani şimdilik korunayım demi ne dersiniz
Dün tekrarladım canım.. İlk 10 dakika yine bişey çıkmadı.. Akşam geldiğimde yine silik bi çizgi vardı..
İçimden gelmiyo desem inanırmısın canım ?? İçimde gebeliğe dair en ufak bi his en ufak bi belirti yok.. Bu kadar geçtiğinde ben önceki gebeliğimde iştah artmasından tut uykulara kramplara rüyalara kadar ne varsa belirti yaşamıştım.. Şimdiki tek belirtim sinirlilik.. O yüzden ihtimal vermiyorum.. eğer haftasonuna kadar olmazsam gidicem.. İşlerim çok yoğun zaten hiç çıkamam haftaiçicnm bi kan versene ben senin yerinde olsam kaç kere vermiştim kanı
kounmana gerek yok gidecek foolok tüpünden geçecek birleşecek rahme yerleşecek yolculuk uzun.Sen bak işine bişeycik olmaz onlar hamiş kaldığını öğrendikten sonra.B bebegim seni bekliyorum canım crohn hastasıyım ben yaptırmam gerekiyo
Canim senin adet gecikmesi olduğu oldumu adetin düzenli mi ben de senin yaşadıklarını yaşıyorum salı günü adet olmam lazım iki gün geçti olmadım daha korkudan test yapmıyorum yarın da olmazsam şüphelenecegim artıkİçimden gelmiyo desem inanırmısın canım ?? İçimde gebeliğe dair en ufak bi his en ufak bi belirti yok.. Bu kadar geçtiğinde ben önceki gebeliğimde iştah artmasından tut uykulara kramplara rüyalara kadar ne varsa belirti yaşamıştım.. Şimdiki tek belirtim sinirlilik.. O yüzden ihtimal vermiyorum.. eğer haftasonuna kadar olmazsam gidicem.. İşlerim çok yoğun zaten hiç çıkamam haftaiçi
Hiç gecikmem olmaz sadece 1 kere 1 günlük gecikmem olmuştu canım.. Kürtaj sonrası bile doktor 50 güne kadar gecikebilir adetin demişti ama ben 25. gün yani tam günümde regl olmuştum.. Bi de şöyle bi ayrıntı var doktor yumurta takibi yaptığı için yumurta çatlama günümden itibaren 14 gün sayıp kendisi hesaplamıştı regl tarihimi de.. Ama sanırım 5 gün gecikmeyle ben şu an regl oluyorum renkli akıntılarım başladı.. Hakkımızda hayırlısı olsun..Canim senin adet gecikmesi olduğu oldumu adetin düzenli mi ben de senin yaşadıklarını yaşıyorum salı günü adet olmam lazım iki gün geçti olmadım daha korkudan test yapmıyorum yarın da olmazsam şüphelenecegim artık
Öyle mi dersin canım sıkıntı olmaz demi ilk bende öyle düşündüm aslında ilk günlerde bişi olmaz herhaldekounmana gerek yok gidecek foolok tüpünden geçecek birleşecek rahme yerleşecek yolculuk uzun.Sen bak işine bişeycik olmaz onlar hamiş kaldığını öğrendikten sonra.