• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

silk olanı bir atsana baklaım bence hamişssin ve geç döllenme..
Diğeri de böyle bunun aynısı.. Ama akşam geldiğimde böyle oluyo ilk 10 dakikada tertemiz test yani..
2016-01-12 10.02.34.jpg

çizgiyi görüyorum ama bazen testin kontrol çizgiside görünebiliyor , ayy beklemek çok zor ya..
Aynen canım.. Belirsizlik zor.. Hakkımızda hayırlısı bekleyelim ve görelim.. İlaçlar stres falan düzen bozuyo zaten.. İçimde de hamile olduuma dair en ufak bi his yok.. O yüzden hiç heycanım bile kalmadı artık..

Aynen canım.. Belirsizlik zor.. Hakkımızda hayırlısı bekleyelim ve görelim.. İlaçlar stres falan düzen bozuyo zaten.. İçimde de hamile olduuma dair en ufak bi his yok.. O yüzden hiç heycanım bile kalmadı artık..
hislik bişey değil ki diğerlerinde hissetmişmiydin belki süpriz olur.

cnm bi kan versene ben senin yerinde olsam kaç kere vermiştim kanı :KK4:
İçimden gelmiyo desem inanırmısın canım ?? İçimde gebeliğe dair en ufak bi his en ufak bi belirti yok.. Bu kadar geçtiğinde ben önceki gebeliğimde iştah artmasından tut uykulara kramplara rüyalara kadar ne varsa belirti yaşamıştım.. Şimdiki tek belirtim sinirlilik.. O yüzden ihtimal vermiyorum.. eğer haftasonuna kadar olmazsam gidicem.. İşlerim çok yoğun zaten hiç çıkamam haftaiçi :(

İçimden gelmiyo desem inanırmısın canım ?? İçimde gebeliğe dair en ufak bi his en ufak bi belirti yok.. Bu kadar geçtiğinde ben önceki gebeliğimde iştah artmasından tut uykulara kramplara rüyalara kadar ne varsa belirti yaşamıştım.. Şimdiki tek belirtim sinirlilik.. O yüzden ihtimal vermiyorum.. eğer haftasonuna kadar olmazsam gidicem.. İşlerim çok yoğun zaten hiç çıkamam haftaiçi :KK43:
Canim senin adet gecikmesi olduğu oldumu adetin düzenli mi ben de senin yaşadıklarını yaşıyorum salı günü adet olmam lazım iki gün geçti olmadım daha korkudan test yapmıyorum yarın da olmazsam şüphelenecegim artık

Canim senin adet gecikmesi olduğu oldumu adetin düzenli mi ben de senin yaşadıklarını yaşıyorum salı günü adet olmam lazım iki gün geçti olmadım daha korkudan test yapmıyorum yarın da olmazsam şüphelenecegim artık
Hiç gecikmem olmaz sadece 1 kere 1 günlük gecikmem olmuştu canım.. Kürtaj sonrası bile doktor 50 güne kadar gecikebilir adetin demişti ama ben 25. gün yani tam günümde regl olmuştum.. Bi de şöyle bi ayrıntı var doktor yumurta takibi yaptığı için yumurta çatlama günümden itibaren 14 gün sayıp kendisi hesaplamıştı regl tarihimi de.. Ama sanırım 5 gün gecikmeyle ben şu an regl oluyorum renkli akıntılarım başladı.. Hakkımızda hayırlısı olsun..

Back