• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Hiç gecikmem olmaz sadece 1 kere 1 günlük gecikmem olmuştu canım.. Kürtaj sonrası bile doktor 50 güne kadar gecikebilir adetin demişti ama ben 25. gün yani tam günümde regl olmuştum.. Bi de şöyle bi ayrıntı var doktor yumurta takibi yaptığı için yumurta çatlama günümden itibaren 14 gün sayıp kendisi hesaplamıştı regl tarihimi de.. Ama sanırım 5 gün gecikmeyle ben şu an regl oluyorum renkli akıntılarım başladı.. Hakkımızda hayırlısı olsun..
Anladım hayırlısı olsun inşallah

Kızlar bende bu ay ilk defa serophene kullandım ve yumurtlamadan beri kasıklarımda ağrı var. Daha adetime 1 hafta olmasına rağmen göğüslerim çok ağrıyor. Clearblue digital gebelik testim var.. Kullanan oldunu ne Zaman yaptınız testi. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

Allah bizleri sevdiği kullar hürmetine rukuya ve secdeye gidenler hurmetine geceleri ağlayarak secde de kuran okuyanlar hurmetine yoluna savaşanlar hurmetine alimler su dünyanin ayakta durmasını sağlayan dualar hurmetine ve en önemlisi peygamberler ve en güzel en şerefli ve en şanlı peygamber Muhammed Mustafa sav hurmetine affeylesin. cemalini bizlere nasip eylesin. cumanız mübarek dualarınız kabul olsun AMİNN:KK200::KK68:

Allah bizleri sevdiği kullar hürmetine rukuya ve secdeye gidenler hurmetine geceleri ağlayarak secde de kuran okuyanlar hurmetine yoluna savaşanlar hurmetine alimler su dünyanin ayakta durmasını sağlayan dualar hurmetine ve en önemlisi peygamberler ve en güzel en şerefli ve en şanlı peygamber Muhammed Mustafa sav hurmetine affeylesin. cemalini bizlere nasip eylesin. cumanız mübarek dualarınız kabul olsun AMİNN:KK200::KK68:
AMİNNN canım Allah razı Olsun inşallah heüimizinCuması Mubarek dauları kabul olsun.

Geçmiş olsun canım rahatlamışsındır en azından
Aynen canım zaten biliyodum hissediyodum hamile olmadığımı günler geçti hiç belirti olmazmı hiçbişey yoktu.. Kısmet artık çok takmıyorum.. Biraz akışına bırakıcam sanırım.. Yarına randevu aldım şu hormon değerlerime bi baktırıcam inşallah kist falan da olmadıysa kendi haline bırakıcam biraz.. 4. deneme de fiyasko.. Hayırlısı olsun..

IMG_20160111_182415.jpg

işte bu resimde :=)

Aynen canım zaten biliyodum hissediyodum hamile olmadığımı günler geçti hiç belirti olmazmı hiçbişey yoktu.. Kısmet artık çok takmıyorum.. Biraz akışına bırakıcam sanırım.. Yarına randevu aldım şu hormon değerlerime bi baktırıcam inşallah kist falan da olmadıysa kendi haline bırakıcam biraz.. 4. deneme de fiyasko.. Hayırlısı olsun..
Daha yolun başındayız bakalım ben inanıyorum olucak zamanı gelince bu ay gayet relaxım olsa da olur olmasa da sıkmayalım canımızı sonuçların temiz çıkar inşallah

Back