• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar bnde hiç belirti yok dedim ama aklımı kurcalayan bişey var o_O adetim bittikten snra bnde bir akıntı olmaya başladı hala var esimde bi doktora git blki hastalıktır diyo ama bi hastalık oldugunu sanmıyorum beyaz bi akıntı var hastalık olsa yeşilimsi olurdu doktorum öyle demişti bana LÜTFEN yardımcı olurmusunuz sevinirim .)

Arkadaslat ilk kez boyle oldu bugun 8.gun ve regl olmadim.griptim ilac igne kullandim.acaba ondan mi gecikme yasiyorum...hamilelikle ilgili hic bir belirtim yok...

bi test yap ilaçlar yaparmı bilmiyorum ama hamileysende belirti olmamış da olabilir

slm bayanlar yaklaşık 3-4 gündür hamilelik belirtilerine dair tüm topikleri geziyorum..Yani bende o malum belirtileri taşıyan ancak daha adetine 6 gün olan biriyim..İnşallah herkesin istediği gibi olur

kızlar testte 2.çizgi negatif oldugunda hiç belli oluyomu

kızlar ben bugün clear blue digital gebelik testi yaptım negatif çıktı adet olmam gereken tarih yarın..olsa negatif çıkmazdı heralde dimi.. daha önce kullanan varmı bu testten..boşuna umutlanmak istemem

kızlar ben bugün clear blue digital gebelik testi yaptım negatif çıktı adet olmam gereken tarih yarın..olsa negatif çıkmazdı heralde dimi.. daha önce kullanan varmı bu testten..boşuna umutlanmak istemem
günün geçerse tekrarla erken gebelik testi ise çıkması lazım dı.

Back