- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
- 73
Anladım hayırlısı olsun inşallahHiç gecikmem olmaz sadece 1 kere 1 günlük gecikmem olmuştu canım.. Kürtaj sonrası bile doktor 50 güne kadar gecikebilir adetin demişti ama ben 25. gün yani tam günümde regl olmuştum.. Bi de şöyle bi ayrıntı var doktor yumurta takibi yaptığı için yumurta çatlama günümden itibaren 14 gün sayıp kendisi hesaplamıştı regl tarihimi de.. Ama sanırım 5 gün gecikmeyle ben şu an regl oluyorum renkli akıntılarım başladı.. Hakkımızda hayırlısı olsun..
AMİNNN canım Allah razı Olsun inşallah heüimizinCuması Mubarek dauları kabul olsun.Allah bizleri sevdiği kullar hürmetine rukuya ve secdeye gidenler hurmetine geceleri ağlayarak secde de kuran okuyanlar hurmetine yoluna savaşanlar hurmetine alimler su dünyanin ayakta durmasını sağlayan dualar hurmetine ve en önemlisi peygamberler ve en güzel en şerefli ve en şanlı peygamber Muhammed Mustafa sav hurmetine affeylesin. cemalini bizlere nasip eylesin. cumanız mübarek dualarınız kabul olsun AMİNN
Geçmiş olsun canım rahatlamışsındır en azındanGünayydın kızlarrr Regl oldummm
Aynen canım zaten biliyodum hissediyodum hamile olmadığımı günler geçti hiç belirti olmazmı hiçbişey yoktu.. Kısmet artık çok takmıyorum.. Biraz akışına bırakıcam sanırım.. Yarına randevu aldım şu hormon değerlerime bi baktırıcam inşallah kist falan da olmadıysa kendi haline bırakıcam biraz.. 4. deneme de fiyasko.. Hayırlısı olsun..Geçmiş olsun canım rahatlamışsındır en azından
geçmiş olsun Canım Sağlık olsun..Sabırla yola devamGünayydın kızlarrr Regl oldummm
canım günaydın ne alemdesin senin ovs gerçekleşmiştir artıkGünaydın kızlar
Aynen canımgeçmiş olsun Canım Sağlık olsun..Sabırla yola devam
Hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin canım :)gibigibiyim hayırlısı olsun inşallah ben de daha olmadım adet üç gün oldu geçeli
Daha yolun başındayız bakalım ben inanıyorum olucak zamanı gelince bu ay gayet relaxım olsa da olur olmasa da sıkmayalım canımızı sonuçların temiz çıkar inşallahAynen canım zaten biliyodum hissediyodum hamile olmadığımı günler geçti hiç belirti olmazmı hiçbişey yoktu.. Kısmet artık çok takmıyorum.. Biraz akışına bırakıcam sanırım.. Yarına randevu aldım şu hormon değerlerime bi baktırıcam inşallah kist falan da olmadıysa kendi haline bırakıcam biraz.. 4. deneme de fiyasko.. Hayırlısı olsun..
Yarın açıköğretim sınavlarım var onlara çalışıyorum ne ovu aklımda ne başka bişi koyverdimcanım günaydın ne alemdesin senin ovs gerçekleşmiştir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?