- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
neyse yani regl olmuştun bayağı benim 3/4 gün sürer zaten. bittiğine yakın leke olur ya obiraz uzun sürünce şüphelendim.senin 3 gün sonra tekrar geldiğinde regl gibimiydi akıntı şeklindemi? bide kokulara karşı hassas hissettim kendimi.ya bazen olabilir tabi öyle şeyler ama çok sık rastlanmıyo bana olmuştu mesela bayaa 6 gün şakır şakır kanamam olmuştu.. Sonra durmuştu 3 gün sonra tekrar gelmişti tekrar durup tekrar gelmişti falan.. Tesadüfen öğrenmiştim gebeliği.. Zaten aldırmam gerekmişti.. Neyse hiç hatırlamak bile istemiyorum
Kahverengili bişilerdi ama baya fazla fazlaydı canım.. tekrar 1 gün sürüp durup 2 gün sonra tekrar olmuştu aynı şet yaklaşık 12 güne kadar uzamıştı toplamda.. İçine kurt düştüyse bi test yap istersen? Tedbirli olmakta fayda varneyse yani regl olmuştun bayağı benim 3/4 gün sürer zaten. bittiğine yakın leke olur ya obiraz uzun sürünce şüphelendim.senin 3 gün sonra tekrar geldiğinde regl gibimiydi akıntı şeklindemi? bide kokulara karşı hassas hissettim kendimi.
devam ederse eğer bakiyim de ona göre..sagol canımKahverengili bişilerdi ama baya fazla fazlaydı canım.. tekrar 1 gün sürüp durup 2 gün sonra tekrar olmuştu aynı şet yaklaşık 12 güne kadar uzamıştı toplamda.. İçine kurt düştüyse bi test yap istersen? Tedbirli olmakta fayda var
Hayırlısı canın bana sanki hamilesin gibi geliyor inşallah öyledirBen ilk 5-10 dakika bekleyip evden çıkmıştım canım herkes diyoki ilk yarım saatte çıkarsa geçerlidir ama 10 dakikadan sonra ne zaman çıktı bilmiorm.. Bugün yapıcaktım işe geciktim o yüzden sabah idrarını kullanamadım yarın sabaha kadar olmazsam tekrarlıycam inşallah testi :)
bekle bakalım canım geç döllenme olabilir.Günaydın kızlar bugün 4. gecikme günüm hala gelen giden yok.. ve sabah evde test yaptım hala negatif.. Noldu böyle bilmiyorum
naber canım nasılsın klomeni bitirdin mi?Napiyonuz kızlar ?
İnşallah başka bişey değildirbekle bakalım canım geç döllenme olabilir.
naber canım nasılsın klomeni bitirdin mi?
Günaydın canımgünaydın hanımlar......
Canım kan versene senİnşallah başka bişey değildir
shoji cim iyilik sağlık bugün doktora gidicem işe gitmedim sen neler yapıyorsun
Az daha bekliycem canım.. İçimde hiç hamileymişim gibi bi his yok.. Boşyere heveslenmek istemiyorum.. Orda da bozulup kalmak istemiyorum.. Bekliycem..Canım kan versene sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?