- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
2 gün gecikti canım sabah test yaptım negatif çıktıBen anlamadım şimdi adetin gecikti mi?
2 gün gecikti canım sabah test yaptım negatif çıktı
26 aralık canım doktor da görmüştü çatlamayı ultrasondane zaman yumurtladın canım?
Tebrik ederim, hayırlı olsun :)Arkadaşlar kan testi yaptırdım sonuç 271 çıktı Allahım nolur sağlıklı bi gebelik olsun Ağustosta dış gebelik geçirmiştim
Saol canım inşallahİnşallah canım bol dua et birde iyi düşün iyi olsun :)
26 aralık canım doktor da görmüştü çatlamayı ultrasonda
Teşekkür ederim canımTebrik ederim, hayırlı olsun :)
Nasıl bi durum tatlım anlamadımkiEşinle ilgili bir durum olma ihtimali var mı?
Nasıl bi durum tatlım anlamadımki
Kizlar bisi sorucam benim tuplerim tikali oldugunu ogrendim 1 yil oluyor sut buhari ebegumeci buhari yaptim 3 gun buhara oturdum 1 hafta sonra pihtili kanamam basladi sonra ustune adet gordum asil sorum su kusura bakmayin oncelikle sizdede iliskiden sonra sivi akisi oluyormu acaba tup tikali diyemi disari cikiyor bilemedim
Haa yok tatlım yapılmadı ama hiç istemediler de heralde daha yeni gebelik geçirdiğim için olabilir ve benim test sonuçlarım hep sorunlu çıktığı için hiçbi doktor eşimden şüphelenmedi heraldeYani beybi Sperm sayısı, hareketliliği, morfolojisi ile ilgili diyorum yani.. Spermiogram testi yapıldı mı?
Benim baya geliyorda ondan merak ettim zaten tup tikali olunca uerine ulasamiyormu diye sorayim dedim bilgi icin tesekkurlerOluyor canım normal o, sen sadece maximum süre durabildiğin kadar dik bacaklarını yat çıkan çıkıyor..
Anladım canım muhtemelen o yüzden o zaman sabret sen inşallah hayırlı sonuç alırsınKlomenden şüpheleniyorum canım bazı kişilerde yan etki yapıyomuş sanırımİçimden dua ediyorum şu stresim bi geçsin diye..
Haa yok tatlım yapılmadı ama hiç istemediler de heralde daha yeni gebelik geçirdiğim için olabilir ve benim test sonuçlarım hep sorunlu çıktığı için hiçbi doktor eşimden şüphelenmedi heralde
Benim baya geliyorda ondan merak ettim zaten tup tikali olunca uerine ulasamiyormu diye sorayim dedim bilgi icin tesekkurler
1 yil once cektirdim kapali dedi doktor tup bebek yaptirdim olmadi haziranda negatif sonuc aldimHsg çektirmeyecek misin? birde ilişkiden sonra ne kadar yatıyorsun?
bebişten de sıkntı olur bekle biraz daha gelmezse testi tekrarla canımHaa yok tatlım yapılmadı ama hiç istemediler de heralde daha yeni gebelik geçirdiğim için olabilir ve benim test sonuçlarım hep sorunlu çıktığı için hiçbi doktor eşimden şüphelenmedi heralde
tüplerin tıkalı ggit mi dediler Açılmıyor mu yok mu tedavi süreci.Neden buhar denedin?1 yil once cektirdim kapali dedi doktor tup bebek yaptirdim olmadi haziranda negatif sonuc aldimsonra sut ebegumeci buhari yaptim ama sonuc noldu bilmiyorum oyle aman aman yatmiyorum bakma tamamen umudu kesmistimde bu buhar yine bebgi kaa sontu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?