- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Arkadaslar nolur bakar mısınız. Var mı?
Evet cnm hemen kan ver istersen daha kesin olur. Bideee 48 saat sonra testi tekrarlaki emin olasın. Hayırlı olsun cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar nolur bakar mısınız. Var mı?
Ama sorun su ki 1 saat sonra çıktı çizgi. ınsallah vardir canim cok saol yorumun icin.Evet cnm hemen kan ver istersen daha kesin olur. Bideee 48 saat sonra testi tekrarlaki emin olasın. Hayırlı olsun cnm
Amin canım Allah Razı olsun.Görmesemde artık sizler benşm arkadaşım oldunuz. Dua ederken hep aklıma geliyorsunuz. Özellikle kuran okuduktan sonra topicteki arkadaşlarıma da nasip et allahım diyorum :) inşallah en hayırlı tez zamanda sizlerede nasip etsin . Hepinizin hayalleri gerçek olsun.
günaydın cinsiyeti belli oldumu bebişin ?hayırlı sabahlar hanımlaarrrrr
veee iyi sağlıklı ve huzurlu bir hafta diliyorum
Tam ben sorucaktım cnm nedir durumlar B bebegim seni bekliyorumgünaydın cinsiyeti belli oldumu bebişin ?
Sağlık olsun hayırlsıEvet,ama olmadi
günaydın canım sanadaGünaydın herkese inşallah umutlarımız hayallerimiz gerçek olsun
Nasılsın canımgünaydın canım sanada
iyiyim canım Sen nasılsın bittimi regl?Nasılsın canım
İyiyim canım bitti evet ama çarşamba doktor randevum var o yüzden şimdilik korunucam galiba bu ay boşa geçebilir benimiyiyim canım Sen nasılsın bittimi regl?
Slmmmmsss canım nbrSlm kızlar
dr yorumladımı tahlilleriİyiyim canım bitti evet ama çarşamba doktor randevum var o yüzden şimdilik korunucam galiba bu ay boşa geçebilir benim