• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar sizinle bisey paylaşmak istiyorum . Geçen sene ocağın 5 in de hamile olduğunu öğrendim. Resmen mucizemi yaşıyorum. Niye mi? Hamile kalmak başlı başına bi mucizeyken, sekiz sene sonra,hem de doğal yolla kalincaa,..... Fakat olmadı. Sekiz sene bekledim,sekiz hafta surdu mutluluğu. Nasip değilmiş dedim,hayırlı boyleymis dedim. Şimdi bu aydan çok umutluyum,bir yıl oldu...:KK36:

Kızlar sizinle bisey paylaşmak istiyorum . Geçen sene ocağın 5 in de hamile olduğunu öğrendim. Resmen mucizemi yaşıyorum. Niye mi? Hamile kalmak başlı başına bi mucizeyken, sekiz sene sonra,hem de doğal yolla kalincaa,..... Fakat olmadı. Sekiz sene bekledim,sekiz hafta surdu mutluluğu. Nasip değilmiş dedim,hayırlı boyleymis dedim. Şimdi bu aydan çok umutluyum,bir yıl oldu...:KK36:
Hayirlisi İnsallah kucagina almayi Allah nasip etsinbricacwtsem belirtilerini paylasirmisin bide bat a kac gun kala testbyaptin

Kaşıklarınnus_ciklet, post: 44432600, member: 715910"]Hayirlisi İnsallah kucagina almayi Allah nasip etsinbricacwtsem belirtilerini paylasirmisin bide bat a kac gun kala testbyaptin[/QUOTE]
Kasiklarim agrimisti,sırtım agrimisti,hiç göğsü m de hassasiyet ve mide bulantısı yaşamamıştım. Şimdi aynı şeyleri yaşıyorum.

beklenencan beklenencan cnm senin ilk bebeğin değilmiydi.

Canım bu benim ikinci evliliğim. İlk evliliğim den iki evladım var şükür. 14 ve 13 yaşlarında bir kız bir erkek. İlk evliliğim ailem istiyor diye oldu ama yürümedi. Şimdi ise severek evlendim ve sanki ilk bebeğim gibi heycanliyim. Diğerlerinde çok aile problemi falan olmuştu ne zaman hamile kaldım neler hissettim hatırlamıyorum bile. Rabbim nasip ederse bu sefer doya doya içimde kalanları yaşamak istiyoruz Eşimde bende

Allah hayırlı zamanda verecektir canım merak etme çok var öle kişi etrafımızda planlayıp isteyip hiç ummadığı zamanda çocuk sahibi olan. İnşallah sende olacaksın merak etme

Canım bu benim ikinci evliliğim. İlk evliliğim den iki evladım var şükür. 14 ve 13 yaşlarında bir kız bir erkek. İlk evliliğim ailem istiyor diye oldu ama yürümedi. Şimdi ise severek evlendim ve sanki ilk bebeğim gibi heycanliyim. Diğerlerinde çok aile problemi falan olmuştu ne zaman hamile kaldım neler hissettim hatırlamıyorum bile. Rabbim nasip ederse bu sefer doya doya içimde kalanları yaşamak istiyoruz Eşimde bende

inşallah cnm yaaa herşey gönlüne göre olsun :KK200:

nickmidedin, post: 44435660, member: 709886"]günaydın hanımlar, bat 06.01 dün kan tahlilim 3.99 çıktı
bu duruma ne diyorsunuz ?[/QUOTE]
Hakkinda hayırlısı canım. Umarım güzel haberlerini aliriz.

Back