- 10 Ekim 2014
- 1.067
- 1.157
- 333
- 36
İnşallah canım ya rabbim gönlümüze göre versinİnşallah sorunsuz gayet sağlıklı bi hamilelik olur bı seferkiler bebişlerimize kucağımıza alabilirz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ya rabbim gönlümüze göre versinİnşallah sorunsuz gayet sağlıklı bi hamilelik olur bı seferkiler bebişlerimize kucağımıza alabilirz
aminnnn insallah :)İnşallah Rabbim herkesi sevindirsin
Hayirlisi İnsallah kucagina almayi Allah nasip etsinbricacwtsem belirtilerini paylasirmisin bide bat a kac gun kala testbyaptinKızlar sizinle bisey paylaşmak istiyorum . Geçen sene ocağın 5 in de hamile olduğunu öğrendim. Resmen mucizemi yaşıyorum. Niye mi? Hamile kalmak başlı başına bi mucizeyken, sekiz sene sonra,hem de doğal yolla kalincaa,..... Fakat olmadı. Sekiz sene bekledim,sekiz hafta surdu mutluluğu. Nasip değilmiş dedim,hayırlı boyleymis dedim. Şimdi bu aydan çok umutluyum,bir yıl oldu...
beklenencan cnm senin ilk bebeğin değilmiydi.
Allah hayırlı zamanda verecektir canım merak etme çok var öle kişi etrafımızda planlayıp isteyip hiç ummadığı zamanda çocuk sahibi olan. İnşallah sende olacaksın merak etmeKızlar sizinle bisey paylaşmak istiyorum . Geçen sene ocağın 5 in de hamile olduğunu öğrendim. Resmen mucizemi yaşıyorum. Niye mi? Hamile kalmak başlı başına bi mucizeyken, sekiz sene sonra,hem de doğal yolla kalincaa,..... Fakat olmadı. Sekiz sene bekledim,sekiz hafta surdu mutluluğu. Nasip değilmiş dedim,hayırlı boyleymis dedim. Şimdi bu aydan çok umutluyum,bir yıl oldu...
Canım bu benim ikinci evliliğim. İlk evliliğim den iki evladım var şükür. 14 ve 13 yaşlarında bir kız bir erkek. İlk evliliğim ailem istiyor diye oldu ama yürümedi. Şimdi ise severek evlendim ve sanki ilk bebeğim gibi heycanliyim. Diğerlerinde çok aile problemi falan olmuştu ne zaman hamile kaldım neler hissettim hatırlamıyorum bile. Rabbim nasip ederse bu sefer doya doya içimde kalanları yaşamak istiyoruz Eşimde bende
perihan08 .!.:Günaydın kızlar sabah test yaptım silik bile çıkmadı mutsuzum
Dün akşam silik çıkmıştı ona üzüldüm bir gün geçti dahaÜzulme ne olur. Herseyin hayırlısı. Belki erkendir daha herşey için. Bekle biraz daha. Kaç gün geciktin ki.
Dün akşam sitıllllıştı ona üzüldüm bir gün geçti daha
Günaydın kızlar sabah test yaptım silik bile çıkmadı mutsuzum
İnan anlamış değilim ya gece tuvalete kalkmıştım idrar fazla beklemedi bi iki saatlikti ondan mı oldu acabaama dün siliktiiii