• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

DSC_0473.JPG

Buradan gorundugunden dahadami koyu silik biseyler var gibi ama hadi insallah elinde ovu varsa bi yapsana
Daha koyu evet canım belli yani evde arkadaş vardı ona gösterdim kendim inanamadım :) o da evet silik var deyince buraya attım çişim gelsin bi yapayım var ovu testide allahım inşallah boşuna heyecan yapmıyorum dur çok üzülücem yoksa

Daha koyu evet canım belli yani evde arkadaş vardı ona gösterdim kendim inanamadım :) o da evet silik var deyince buraya attım çişim gelsin bi yapayım var ovu testide allahım inşallah boşuna heyecan yapmıyorum dur çok üzülücem yoksa
Ayy canim benim insallah kuzum benimde daha gelen giden yok olmazsan pazartesivyine kan ver bakalim deger yukselecekmi hadi insallah.

Valla bu ay çok sıkı çalıştık. Bu ay da olmazsa ben daha bir şey bilmiyorum. B bebegim seni bekliyorum canım sen hamile olduğunu öğrendikten sonra ilişki sırasında vajinada acı olmuşmuydu. Hani gebelikten dolayı daralma oluyor biraz. Sende nasıldı. Ben ikinci gebeliğimde o acıdan anlamışım ysni kötü bir acı.

cnm ben yasak koymuştum ne olur ne olmaz diye ;) bide tam o dönemlerde yatlı misafirim vardı :eek:

Cnm senin göreceğin kadar bile olsa silikte çıksa hamişsin cnm :KK49: Bende battan üçgün önce yaptığımda silikti. Battan bi gün öcede kan vermiştim. İnşallah kanda da 48 saat arayla ikiye katlayan sonucun olur.

Ben senin yerinde olsam hrmen acile gider kan verirdim ;) hangi ildesin

Cnm senin göreceğin kadar bile olsa silikte çıksa hamişsin cnm :KK49: Bende battan üçgün önce yaptığımda silikti. Battan bi gün öcede kan vermiştim. İnşallah kanda da 48 saat arayla ikiye katlayan sonucun olur.

Ben senin yerinde olsam hrmen acile gider kan verirdim :KK66: hangi ildesin
İzmir canım eşim gitmez ya bekle diyo

Öncelikle hakkımızda hayırlısı olsun diye başlamak istiyorum arkadaşlar. Kızlar bugün adetimin 44. Günü ne gelen var ne giden. 42. Günü idrar testi yapmıştım evde ama negatif. Daha öncede 42. Günde adet olmuştum. Hamile olsaydım silikte olsa 2. Çizgi çıkardı deyil mi? Şimdiden teşekkürler

Back