• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bekle biraz daha. kafan rahatlasin istiyorsan kan tahlili yaptir canim. Stres yapma lütfen Benim de kasık ağrısından b baska bisey yok. Bakalım hayırlısı
Ya yaptırıcam ama burdaki sağlık ocağında bi gün sonra çıkıyo sonuç işteyim şimdi hastane için izin almak istemiyorum

Ben basladimmm

Eklentiler

• IMG_20160103_134905.jpg
    IMG_20160103_134905.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 58
Valla ben adet olmadım hamilede değilim adet olmayı bekliyorum adet olunca klomen kullanacağım
halamı ya ufff onun sıkıntısıda cok fena oluyo insan patlıcak gbi oluyo vala canm Allah yardm etsin neyse sen keyfini bozma ben hissediyorum 2 3 aya kadar hepimiz patr patr hamile kalcaz :)

Selam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor

2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert

3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)

4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum

5: koku hassasiyeti.

6: ani ateş basması

7: durduk yere ağlama duygusallik :)

Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?
Bendede ayni belirtiler vardı adetime 5 gün kala idrar testi yaptım ikinci cizgiyi gordum fakat cok silik bi sekilde o gunden beri hergun tekrarliyorum sonuç ayni ilk 5 dakikada hemen silik cizgi cikiyor bygun 3 bucukta kan tahlili sonucu alacagim umarim hamileyimdir insallah sende bebisine kavuşursun canim sende bir dene istersen yarin oburgun test

Bendede ayni belirtiler vardı adetime 5 gün kala idrar testi yaptım ikinci cizgiyi gordum fakat cok silik bi sekilde o gunden beri hergun tekrarliyorum sonuç ayni ilk 5 dakikada hemen silik cizgi cikiyor bygun 3 bucukta kan tahlili sonucu alacagim umarim hamileyimdir insallah sende bebisine kavuşursun canim sende bir dene istersen yarin oburgun test

Canım ben doğum bile yaptım kızım 6 aylık inş hayırlı haber alırsın :)

Back