- 10 Ekim 2014
- 1.067
- 1.157
- 333
- 36
Hadi ya okulu orda okudum ben eşimin ailesi İstanbul da yaşıyor orda tanıştık eşimle güzeldir İstanbul da:)Bornova cnm. Ama ben istanbulda yaşıyorum maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya okulu orda okudum ben eşimin ailesi İstanbul da yaşıyor orda tanıştık eşimle güzeldir İstanbul da:)Bornova cnm. Ama ben istanbulda yaşıyorum maalesef
Hadi ya okulu orda okudum ben eşimin ailesi İstanbul da yaşıyor orda tanıştık eşimle güzeldir İstanbul da:)
Kızlar selam aranıza yeni katılıom bu konuyu yeni keşfettm sat 8 aralık az önce test yaptım ikinciyi silik görüom çok heyecanlandm yanlş görmüom dmiEki Görüntüle 1734510
Hayirlisi olsun evet varKızlar selam aranıza yeni katılıom bu konuyu yeni keşfettm sat 8 aralık az önce test yaptım ikinciyi silik görüom çok heyecanlandm yanlş görmüom dmiEki Görüntüle 1734510
Gerçekten mi içim kıpır kıpır valla sevinçten ama ağustosta dış gebelik geçirdim korkuyorum inş bu sağlıklı bi gebelik olurOğğ hayırlı olsun cnm. Bence hemen kan ver ve 48 saat sonra tekrar ver cnm. Sonucuda haber ver bize
Çok teşekkür ederim :))Hayirlisi olsun evet var
Hiç test yaptın mı pekiKizlar daha gelen yok gecen ay 26.gun oldum heray duzenli olur genelde bugun 29 gun takvime gore olurum hep beklemeye devam
Insallah normal gebeliktir hayirli olsun...insallah bizlere de nasip olur boyle guzel haber almalar vede vermeler:)Kızlar selam aranıza yeni katılıom bu konuyu yeni keşfettm sat 8 aralık az önce test yaptım ikinciyi silik görüom çok heyecanlandm yanlş görmüom dmiEki Görüntüle 1734510
HayirliKızlar selam aranıza yeni katılıom bu konuyu yeni keşfettm sat 8 aralık az önce test yaptım ikinciyi silik görüom çok heyecanlandm yanlş görmüom dmiEki Görüntüle 1734510
İnşallah Rabbim herkesi sevindirsinInsallah normal gebeliktir hayirli olsun...insallah bizlere de nasip olur boyle guzel haber almalar vede vermeler:)
İnşallah canım inşallah"Please16, post: 44428831, member: 66. Hayırlı olsun canım. Hamilesin büyük ihtimalle. Kan ver hemen. Darısı burada ki bütün arkadaşların ve benim basıma inşallah....
İnşallah canım isteyen herkese nasip olsun bu güzel duyguyu tatmakKizlar insallah bebis vardir
Yakın aslında yani ama gitmez vallahi ya bekle diyo illa geçenki gibi olmasın diyoPerihan yaaa ben gecenin 12 sinde bile kan verdim. Eşini kandırda sende git. Devlet hastanesi yakın değilmi
Aynı durumdayız var ya bende üç dört ay önce dış gebelik geçirdim panik oluyorum aynı olucak diyeGerçekten mi içim kıpır kıpır valla sevinçten ama ağustosta dış gebelik geçirdim korkuyorum inş bu sağlıklı bi gebelik olur
İnşallah sorunsuz gayet sağlıklı bi hamilelik olur bı seferkiler bebişlerimize kucağımıza alabilirzAynı durumdayız var ya bende üç dört ay önce dış gebelik geçirdim panik oluyorum aynı olucak diye