- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 36
Cnm ovulasyon tarihine +14 gun sonra olur batCanım normal döngüye göre yedi ocak ama ovu testinde erken yumurtladım dört gün o yüzden erken olur diye düşünüyorum üç dört gün kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ovulasyon tarihine +14 gun sonra olur batCanım normal döngüye göre yedi ocak ama ovu testinde erken yumurtladım dört gün o yüzden erken olur diye düşünüyorum üç dört gün kaldı
Bende aşırı mide bulantısı var akşamdan beri ama ben üşüttüm idrar yollarım falan kötü sanırım o yüzden hamiş olduğumu sanmıyorum sende var mı canım bişi
Yok cnm hicbisiy.. aslnda cok umursamamak lazim belki ama bazen arkadaslar yaziyor ya belirtilerini keske ben de de bisiyler olsaydi diyorum :) ne mide bulantisi ne kasik batmasi...Bende aşırı mide bulantısı var akşamdan beri ama ben üşüttüm idrar yollarım falan kötü sanırım o yüzden hamiş olduğumu sanmıyorum sende var mı canım bişi
Insallah canim..Diğerinde olanlar arasında sırt agrim olmuştu en baskın. Bu gün bi ara baya hissettim. Ve son 5 gün kaldı bat a dua edin kızlar. Bir yıl sonra sevincime,muzicezeme kaldığım yerden devam edeyim....
Varmi belirtin benim yok akinti regl oncesi olmalimiydi hatirlamadim.benim de geçen fortelde negatif normal testte çok çok silik s çıkmıştı ama az önce yine test yaptım negatif bat yarın
Canım yaa belirtilerim vardı ama bıçak gibi kesildi sadece baş dönmem ve mide hassasiyetim var Sol kasikta hafif kramp ve iştahım açıldı sanki biraz sen ne alemdesinVarmi belirtin benim yok akinti regl oncesi olmalimiydi hatirlamadim.
Akıntı bende de var ama bu kadar yoktu sanki daha önceki aylardabenim de geçen fortelde negatif normal testte çok çok silik s çıkmıştı ama az önce yine test yaptım negatif bat yarın
Cnm masalah ne cok belirti hissetmissin :) birazini bana yolla iki hayal kuruyumCanım yaa belirtilerim vardı ama bıçak gibi kesildi sadece baş dönmem ve mide hassasiyetim var Sol kasikta hafif kramp ve iştahım açıldı sanki biraz sen ne alemdesin
Midem bulaniyor ishal oldum sanirim usuttum cicuk hastaydi ondan gecti sanirim kotuyumCanım yaa belirtilerim vardı ama bıçak gibi kesildi sadece baş dönmem ve mide hassasiyetim var Sol kasikta hafif kramp ve iştahım açıldı sanki biraz sen ne alemdesin
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineMidem bulaniyor ishal oldum sanirim usuttum cicuk hastaydi ondan gecti sanirim kotuyum
Daha olan yok karnim cok agriyor.bat bugun bekliyorum gelen gidenvyokGünaydın canlar mutlu pazarlar ya dün peçeteye geldi demiştim ya leke hala kanama falan başlamadı benim ama ağrım var regl ağrısı gaz ağrısı inşallah regl olmam diye dua ediyorum ama akıntım var inşallah regle değilde hamişliğe işarettir yunus_ciklet canım sende var mıı bişi?
Dun kustum hayatimda ilk defa usutmeyle oldu bugun bat bekliyorumvcook usidum insallah nasildi anlatsana sen hastaneyemi gitmistin.İnşallah hepiniz hamişsinizdir. perihan08 sen bi gidip kanmı versen acaba. yunus_ciklet bendimde hamileliğim hastalıkla gelmilti bunu unutma istersen. Rabbim hepinize burda güzel haberlerinizi vermeyi nasip etsin inşallah