• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bende aşırı mide bulantısı var akşamdan beri ama ben üşüttüm idrar yollarım falan kötü sanırım o yüzden hamiş olduğumu sanmıyorum sende var mı canım bişi
Yok cnm hicbisiy.. aslnda cok umursamamak lazim belki ama bazen arkadaslar yaziyor ya belirtilerini keske ben de de bisiyler olsaydi diyorum :) ne mide bulantisi ne kasik batmasi...
Yerlesme kanamasi bel agrisi beklemekten icim sisti :))))

Kızlar ben regl oldum galiba az lekelenme geldi peçeteye tuvalete gidince iki üç saat önce devamını bekliyorum

Diğerinde olanlar arasında sırt agrim olmuştu en baskın. Bu gün bi ara baya hissettim. Ve son 5 gün kaldı bat a dua edin kızlar. Bir yıl sonra sevincime,muzicezeme kaldığım yerden devam edeyim....

Benim adet olmama 4 gün kaldı. Normal adet dönemi belirtileri dışında hiç birşey yok içimde hiç his de yok ama yinede bi umut aceba bebişim benimle mi diye düşünüp duruyorum inşallah benimledir rabbim isteyen herkesin karnını da kucağınıda hayırlı sağlıklı evlat ile doldursun Amin...

benim de geçen fortelde negatif normal testte çok çok silik s çıkmıştı ama az önce yine test yaptım negatif bat yarın :(

Günaydın canlar mutlu pazarlar ya dün peçeteye geldi demiştim ya leke hala kanama falan başlamadı benim ama ağrım var regl ağrısı gaz ağrısı inşallah regl olmam diye dua ediyorum ama akıntım var inşallah regle değilde hamişliğe işarettir yunus_ciklet yunus_ciklet canım sende var mıı bişi?

Günaydın canlar mutlu pazarlar ya dün peçeteye geldi demiştim ya leke hala kanama falan başlamadı benim ama ağrım var regl ağrısı gaz ağrısı inşallah regl olmam diye dua ediyorum ama akıntım var inşallah regle değilde hamişliğe işarettir yunus_ciklet yunus_ciklet canım sende var mıı bişi?
Daha olan yok karnim cok agriyor.bat bugun bekliyorum gelen gidenvyok

İnşallah hepiniz hamişsinizdir. perihan08 perihan08 sen bi gidip kanmı versen acaba. yunus_ciklet yunus_ciklet bendimde hamileliğim hastalıkla gelmilti bunu unutma istersen. Rabbim hepinize burda güzel haberlerinizi vermeyi nasip etsin inşallah:KK200:
Dun kustum hayatimda ilk defa usutmeyle oldu bugun bat bekliyorumvcook usidum insallah nasildi anlatsana sen hastaneyemi gitmistin.

Back