- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
ohh daha ne olsun şeker. mis vallahi.Bu menüde karar kılıyorum o vakit doğru diyorsun çerez vs mısır falan patlatırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh daha ne olsun şeker. mis vallahi.Bu menüde karar kılıyorum o vakit doğru diyorsun çerez vs mısır falan patlatırım
Kızlar yatıyorum paso yarında misafirlerim gelicek bana basit yemek tüyoları verseniz harika olur ne yapıcam bu halde hiç bilmiyorım
shoji yunus_ciklet B bebegim seni bekliyorum ve tüm diğerleri yardım edin bu hasta kıza
Kizlarr. Gogusler aciyor,kasiklar dolgun.usuyorum bat a 4 gun var..
benim belirtiler sabah yok . öğleden sonra başlayıp akşama devam ediyor. SanIrsın Regl daha var..Gunaydin kizlar yeni yil bize saglikli bebisler getirsin canim benimde kasık agrim oldu aksam ve cok fazla usudum atesimde iki gundur 36.8 cikti ama hala umutlanmiyorum kendimi dinlememeye calisiyorum ama hakkimizda hayirlisi olsun
eliyorum yılbaşnda sana menü tam benlik :)Bu menüde karar kılıyorum o vakit doğru diyorsun çerez vs mısır falan patlatırım
Çok Sağol canım çorba mercimek yapıcam köfte balık değilde tavuk pilav yapıcam salata normal salata yapıcam bu kadar tatlı yapıcam bide irmik tatlısıCnm en kolayı mercimek çorbası . Köfte yada balık. Pilav salata. Salata olarak ta yeşillikli salata yada ekişili brokoli . Vede yoğurtlu cevizli kereviz
Gel tabi kuzusu tanışır kaynaşırırızbende g
eliyorum yılbaşnda sana menü tam benlik :)
o sorular hiç bitmiyor devam eden döngü regl olursun bitmesini beklersin, biter ovülasyonu beklersin ovs biter ,kaldımmı diye beklersin.. hepp beklersin .bir gün bakmışın bir test çift çizgi inşallah..Günaydın kızlar . Bugün ve yarın burda yeni yıl tatili o yüzden ailecek evdeyiz. Ne kadar düsünmemeye calissamda aklımda sürekli hamilemiyim acaba sorusu kendimi kandırma nın bir anlamı yok çünkü hamile olmadığımı hissediyorum ama yinede salak gibi belirti arıyorum. Bu sabah mide bulantısı oldu baya bir hissettirdi sonra geçti ve acayip bir kramp girdi alt karın bölgeme. offf bunlar adet yaklaşırken zaten oluyor ya neler oluyor neden olmuyor ,sorun ne çok merak ediyorum. Rabbim bu yeni yılda hepimize hayırlı ve mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah. 17 ay oldu ama hep hayal kırıklığı dolu 17 ay. Moral sıfır. Evde kimse olmasa zır zır agliycam Allahimmmm sen duy sesimizi ol de olsun hayırlısıyla Rabbim. Kızlar kusuruma bakmayın çok uzun oldu. Saçmalamışta olabilirim. Daha çokkkk yazarım da daha eziyet etmeyim size
Kızlar mutlu yıllarınız olsun inşallah benim hiç bir belirtim yok göğüs hassasiyeti dışında..
Aynen cnm.. gogus hassasiyeti de her ay oluyo zatenKızlar mutlu yıllarınız olsun inşallah benim hiç bir belirtim yok göğüs hassasiyeti dışında..
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Kaç gün kaldı bata