• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Zaten bikaç haftaya bişeyin kalmaz inşallah canım :) Tatlı rahatsızlıklar bunlar tadını çıkar :) Ben de pazar günü çatlamam oldu ovulasyon testiyle takip ettim hemn c.tesi gece hem pazar gece çalıştım :KK4::KK4: :KK70: P.tesi sabah doktor da çatlamış yumurtamı gördü ultrasonda hadi hayırlısı falan dedi.. 9 Ocağı bekliyorum heycanla :)

Ooğğğ süpermiş. Hadi bakalım sen tefekkürünü yapmışsın takdirde yüce rabbimden inşallah

Slm hanımlarr . İnşallah bu ay hepiniz güzel güzel haberler verirsiniz. perihan08 perihan08 sen durumdasın batın gelmiş olmalı senin. Hasta olduğunu okumuştum. Unutma bende hamiş olduğunmu öğrenmeden bönce hastaydım ve öğrendikten sonra bile çok ağır hastaydım. 1,5 ay sürmüştü. İnşallah ilaç kullanmamışdındır
Canım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum doktor hamile olma ihtimaline göre veriyorum ilacı kullan dedi kullandım o yüzden bata var da beş gün falan normal döngüme göre sekiz gün var hatta ama ben pek umutlu değilim bu aydan fazla çalışma da olmadı hastayım diye toplam dört kere falan oldu herhalde yine de inşallah doğru günde olmuşuzdur yeni yılda buna ihtiyacım var çokkkk:(

Canım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum doktor hamile olma ihtimaline göre veriyorum ilacı kullan dedi kullandım o yüzden bata var da beş gün falan normal döngüme göre sekiz gün var hatta ama ben pek umutlu değilim bu aydan fazla çalışma da olmadı hastayım diye toplam dört kere falan oldu herhalde yine de inşallah doğru günde olmuşuzdur yeni yılda buna ihtiyacım var çokkkk:KK43:
inşallah canım bende 5 gün önce test yaptım erken erken..moralimi bozdum gereksiz yere.

Kızlar yatıyorum paso yarında misafirlerim gelicek bana basit yemek tüyoları verseniz harika olur ne yapıcam bu halde hiç bilmiyorım
shoji shoji yunus_ciklet yunus_ciklet B bebegim seni bekliyorum ve tüm diğerleri yardım edin bu hasta kıza :KK66:
canım valla benim de hem eşimin doğum günü, hem yılbaşı hem iş var akşmaları hep benimde olur ama bu yılbaşı çağıramak isemiyorum kimseyi çook yoruluyorum. Ama sana pratik olsun diye tavuk sür fırına ,pilav, salata tatlı yeter bence yaa..

canım valla benim de hem eşimin doğum günü, hem yılbaşı hem iş var akşmaları hep benimde olur ama bu yılbaşı çağıramak isemiyorum kimseyi çook yoruluyorum. Ama sana pratik olsun diye tavuk sür fırına ,pilav, salata tatlı yeter bence yaa..
Bende böyle düşündüm biliyor musun çok basit olmaz demi?

Gece mide bulantısı yla uyandım. Çok afedersiniz kusmadim. Bi kaç gün içerisinde hemen belirti olur mu ki. Sabah uyandım devam ediyo. Şimdi bisey yok ama.

Back