- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
hoşbuldum canım ama ben hep aranızdaydım sürekli takipteyimAramıza hoşgeldin o zaman @safiskus :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum canım ama ben hep aranızdaydım sürekli takipteyimAramıza hoşgeldin o zaman @safiskus :)
6 aralik canimSON ADET TARİHİN NEYDİ?
Tek aldim oda negatif 5 gun var daha amaBekle canım bitirme hemen testleri :)
slm kızlar az önce acilde test yaptırdım 0 çıktı değer.adet günüm 2 sinde
tüm belirtileri yaşarken koca bi sıfırı görmek te insanı sinir edio o zaman bu göğüs kasık ağrısı bu akıntı ne diye isyan edesim gelio yaageç döllenmeyse çıkmayabilir bence bekle biraz daha
Benimde 03/1 da belirti var 5 gun var idrar testi nrgatif erken mi acabatüm belirtileri yaşarken koca bi sıfırı görmek te insanı sinir edio o zaman bu göğüs kasık ağrısı bu akıntı ne diye isyan edesim gelio yaa![]()
valla idrarı bilmiyorum ama kan testi kesin diyorlar bende o yüzden yaptırdım ama bu kadar da düşük bir değer beklemiyordum hatta değer bile yok.bence sen idrar testi için acele etmişsinBenimde 03/1 da belirti var 5 gun var idrar testi nrgatif erken mi acaba
valla idrarı bilmiyorum ama kan testi kesin diyorlar bende o yüzden yaptırdım ama bu kadar da düşük bir değer beklemiyordum hatta değer bile yok.bence sen idrar testi için acele etmişsin[/QU ne kadar dir bekliyorsun ben 2 gebelik icin ugrasiyorum 5 aydir acele ediyorum gogusler sis agriyo bilemiyorum regl bekleyecegim
2. Gebelik icin ugrasiyorumgogusler sis aciyocreglvbekliyorumvalla idrarı bilmiyorum ama kan testi kesin diyorlar bende o yüzden yaptırdım ama bu kadar da düşük bir değer beklemiyordum hatta değer bile yok.bence sen idrar testi için acele etmişsin
yaa ne güzel e o zaman sen daha önce hamilelik yaşadığın için belirtileri bilirsin.bizim seninle belirtilerimiz.ayrıca bu gece karnımda pıt pıt seğirme hissettim ben o yüzden kan testi yaptırdım.sen kendini daha önce yaşadığın için değerlendirebilirsin.nasıl hissediyorsun hamile gibi mi2. Gebelik icin ugrasiyorumgogusler sis aciyocreglvbekliyorum
tüm belirtileri yaşarken koca bi sıfırı görmek te insanı sinir edio o zaman bu göğüs kasık ağrısı bu akıntı ne diye isyan edesim gelio yaa![]()
evetdiğer aylardan farklı mı belirtilerin
Amin en icten dileklerimle dualarimla aminnnnMerhaba herkese. Bir yıl aradan sonra ocakta müjdeli haberimi almak istiyorum. Umutluyum ocaktan. Benim gibi herkese Rabbim o müjdeli haberi almayı nasip etsin
yaa ne güzel e o zaman sen daha önce hamilelik yaşadığın için belirtileri bilirsin.bizim seninle belirtilerimiz.ayrıca bu gece karnımda pıt pıt seğirme hissettim ben o yüzden kan testi yaptırdım.sen kendini daha önce yaşadığın için değerlendirebilirsin.nasıl hissediyorsun hamile gibi mi