• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

merhaba arkadaşlar
benim sat 05,12,2015 sadece 1 kez korunmadık 13 aralıkta. adet düzensizliğim var ne zaman yumurtlama günüm olduğunu bilmiyorum. hamile olabilme ihtimalimi düşünmüyodum ama herkes hamilesin deyince sizede sormak istedim. göğüslerimde sanki hamilesin der gibi. daha önce 2 gebelik geçirdim ikisindede böyle bişey yaşamadım bu başka.
Göğüslerim şişti damarlar çıktı dokunamıyorum hareket ederken bile acıyo. kendimi yorgun hissediyorum uyuma isteğim var sürekli. kasıklarımda batma oluyo bacağım kasılıyo bazen. iştahsızlığım var acıktığım zaman dayanılmaz bi istek oluyo o an bişeyler yemezsem ölücek gibi hissediyorum. sık sık idrara çıkıyorum idrarım su gibi akıntım oluyo yumurta beyazı kıvamında. baş dönmem var birde açlık vurdu mu başım dönmeye başlıyo. midem ekşiyo dün şiddetli baş ağrısıyla uyandım gece istifra ettim ve rahatladım. vücut ısımda hissedilir derecede yükselme var göğüslerim yanıyo resmen bazen sıcak basıyo patlıcak gibi oluyorum

valla idrarı bilmiyorum ama kan testi kesin diyorlar bende o yüzden yaptırdım ama bu kadar da düşük bir değer beklemiyordum hatta değer bile yok.bence sen idrar testi için acele etmişsin[/QU ne kadar dir bekliyorsun ben 2 gebelik icin ugrasiyorum 5 aydir acele ediyorum gogusler sis agriyo bilemiyorum regl bekleyecegim

2. Gebelik icin ugrasiyorumgogusler sis aciyocreglvbekliyorum
yaa ne güzel e o zaman sen daha önce hamilelik yaşadığın için belirtileri bilirsin.bizim seninle belirtilerimiz.ayrıca bu gece karnımda pıt pıt seğirme hissettim ben o yüzden kan testi yaptırdım.sen kendini daha önce yaşadığın için değerlendirebilirsin.nasıl hissediyorsun hamile gibi mi

yaa ne güzel e o zaman sen daha önce hamilelik yaşadığın için belirtileri bilirsin.bizim seninle belirtilerimiz.ayrıca bu gece karnımda pıt pıt seğirme hissettim ben o yüzden kan testi yaptırdım.sen kendini daha önce yaşadığın için değerlendirebilirsin.nasıl hissediyorsun hamile gibi mi

Back