- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
Hiiic belirti yoktu9 ay boyuncada olmadikiyaa ne güzel e o zaman sen daha önce hamilelik yaşadığın için belirtileri bilirsin.bizim seninle belirtilerimiz.ayrıca bu gece karnımda pıt pıt seğirme hissettim ben o yüzden kan testi yaptırdım.sen kendini daha önce yaşadığın için değerlendirebilirsin.nasıl hissediyorsun hamile gibi mi
günaydın canım bugün ne durumdasın.benim bugün dersim yok evdeyim.hepinize günaydın kısçeler.Ustelikte uzerinden 8 yil gecti .
İnşallah canım :) Günaydın herkese bu aradaaaa kızlarrrinşallah tutrmuştur tatlım benim :)
Canım zaten bu kadar erken çıkması imkansız gibi bişey moralini bozma.. BAT bekle :)Reglimec5 gun var dayanamayip yaptim ama negatif.Buarada belirtiler devam ediyorgibigibiyim
ohhhh.. iyi barii ben kendimi hamile gibi hissediyorum ya bazenCanım zaten bu kadar erken çıkması imkansız gibi bişey moralini bozma.. BAT bekle :)
günaydın..İnşallah canım :) Günaydın herkese bu aradaaaa kızlarrr
günaydın canım ..umutluyum..U M U T L U..belirtiler aynı devam şişlik var göğüslerde arada ağrı işte..öyle sen nasılsın..günaydın canım bugün ne durumdasın.benim bugün dersim yok evdeyim.hepinize günaydın kısçeler.
İnşallahh öylesindir canımmmohhhh.. iyi barii ben kendimi hamile gibi hissediyorum ya bazen
sen ne durumdasın? Var mı hafiften belirtiler?..İnşallah tutunmuştur.İnşallahh öylesindir canımmm
Valla bilmemki canım bugün karnım ağrıyo ama anlamadım neden belki bağırsak falan ağrısıdır tam anlayamadım.. ağrıması bi belirti mi onu da bilmiyorum ama tek değişiklik bu bende :) İnşallah hayırlısıysa tutmuştur :)sen ne durumdasın? Var mı hafiften belirtiler?..İnşallah tutunmuştur.
Ahh şu kendimizi dinlemelerimiz..keşke daha basit bir yöntem daha olsaydı yetinemiyoruz yaValla bilmemki canım bugün karnım ağrıyo ama anlamadım neden belki bağırsak falan ağrısıdır tam anlayamadım.. ağrıması bi belirti mi onu da bilmiyorum ama tek değişiklik bu bende :) İnşallah hayırlısıysa tutmuştur :)
Ah keşke olsaydıAhh şu kendimizi dinlemelerimiz..keşke daha basit bir yöntem daha olsaydı yetinemiyoruz ya
kötüyüm dışarıda kar yaıo kafam dağılsın die biraz dolaştım ama canım çok sıkkıngünaydın canım ..umutluyum..U M U T L U..belirtiler aynı devam şişlik var göğüslerde arada ağrı işte..öyle sen nasılsın..
Slm canımSlm hanımlarr . İnşallah bu ay hepiniz güzel güzel haberler verirsiniz.perihan08 sen durumdasın batın gelmiş olmalı senin. Hasta olduğunu okumuştum. Unutma bende hamiş olduğunmu öğrenmeden bönce hastaydım ve öğrendikten sonra bile çok ağır hastaydım. 1,5 ay sürmüştü. İnşallah ilaç kullanmamışdındır
Slm canımnasıl gidio mide bulantıların azaldı mı biraz ??
Zaten bikaç haftaya bişeyin kalmaz inşallah canım :) Tatlı rahatsızlıklar bunlar tadını çıkar :) Ben de pazar günü çatlamam oldu ovulasyon testiyle takip ettim hemn c.tesi gece hem pazar gece çalıştımDün bi ilaca başladım. Bugün etkisini göstermeye başladı şükür. Sende durum nedir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?