Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Hiiic belirti yoktu9 ay boyuncada olmadiki

adetime son 2 gün kaldı 1 ile 5 arası adetim gelmesin inşallah hamiş olmuş olayım.
adetime 7 gün kala gidim kan testi verdim dayanamaım negatif dediler 2.00 cıktı ama doktorum bekle demişti çıkmayabilir geç dollenme olursa demişti hala umudum var bılmıyorum bekliyorummmmmmm

sen ne durumdasın? Var mı hafiften belirtiler?..İnşallah tutunmuştur.
Valla bilmemki canım bugün karnım ağrıyo ama anlamadım neden belki bağırsak falan ağrısıdır tam anlayamadım.. ağrıması bi belirti mi onu da bilmiyorum ama tek değişiklik bu bende :) İnşallah hayırlısıysa tutmuştur :)

Ahh şu kendimizi dinlemelerimiz..keşke daha basit bir yöntem daha olsaydı yetinemiyoruz ya

Slm hanımlarr . İnşallah bu ay hepiniz güzel güzel haberler verirsiniz. perihan08 sen durumdasın batın gelmiş olmalı senin. Hasta olduğunu okumuştum. Unutma bende hamiş olduğunmu öğrenmeden bönce hastaydım ve öğrendikten sonra bile çok ağır hastaydım. 1,5 ay sürmüştü. İnşallah ilaç kullanmamışdındır

Slm canım nasıl gidio mide bulantıların azaldı mı biraz ??

Dün bi ilaca başladım. Bugün etkisini göstermeye başladı şükür. Sende durum nedir cnm
Zaten bikaç haftaya bişeyin kalmaz inşallah canım :) Tatlı rahatsızlıklar bunlar tadını çıkar :) Ben de pazar günü çatlamam oldu ovulasyon testiyle takip ettim hemn c.tesi gece hem pazar gece çalıştım P.tesi sabah doktor da çatlamış yumurtamı gördü ultrasonda hadi hayırlısı falan dedi.. 9 Ocağı bekliyorum heycanla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…