• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benim belirtim 4 - 5 gündür acayip kasık ve bel ağrım vardı bi de midemde yanma ama dünden beri birden bire kesildi gosumdee de kahverengi kabartılar çıktı bi kaç tane bi bacaklarımda eklemlerimde böyle çekilme gibi bi ağrı var
hadi inşallah yeni yıl bebeği ben pek umutlu değilim ama ovs günleri çok çalıştım..belki tutar.

Bat 3 ocak olan baya bir kişi varız galiba yunus_ciklet yunus_ciklet sen ve ben :) bence erken test yaptın mı evde ya da belirtin var mi
sağ kasık sol kasık arada bir ağrıyor, göğüsler şiş ,gaz var gibi bilmiyorum.. geçen ay 26. günde oldum bu ay 28 gün 03/01 geliyor .Normalde hep düzenlidir .Evet 03/01 bayağı varmış. birlikte bekleyelim.

Kızlar benim bu ay adetim 4 gün gecikti sonra ben eczaneden test alıp test yaptım çift çizgi çıktı daha sonra hastaneye gidip kan testi yaptırdım sonuç 1.20 çıktı gebelik yok dediler ertesi gün lekelenme şeklinde kanamam oldu 2 buçuk gün sürdü ben napsam bilemedim böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ?

Kızlar benim bu ay adetim 4 gün gecikti sonra ben eczaneden test alıp test yaptım çift çizgi çıktı daha sonra hastaneye gidip kan testi yaptırdım sonuç 1.20 çıktı gebelik yok dediler ertesi gün lekelenme şeklinde kanamam oldu 2 buçuk gün sürdü ben napsam bilemedim böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ?
Canım ne kadar doğru bilmiyorum ama ben burda bayagi okudum forumları çift çizgi varsa sanırım hamilesin o kanama da yerleşme kanaması olabilir bir de erkek bebekte bhcg çok yükselmiyor diyenler de var bence testi tekrarla yine pozitif çıkarsa tekrar dr à git

Hayırlısı olsun canım.. Ben klomen kullandım ama 1 yumurta gelişmiş ve çatlamış bu ay.. 6. günde başlamıştım klomene doktor bu ay etkisi olmaz ama sadece vücudun verdiği tepkiyi görmek istiyorum bi deneyelim demişti.. Çatlamam pazar günü oldu daha iki gün bi belirti yok bekliyorum öyle işte ayın 9 unu :) Kısmet :)

inşallah tutrmuştur tatlım benim :)

Back