- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
hoşbuldum canım ama ben hep aranızdaydım sürekli takipteyimAramıza hoşgeldin o zaman @safiskus :)
6 aralik canimSON ADET TARİHİN NEYDİ?
Tek aldim oda negatif 5 gun var daha amaBekle canım bitirme hemen testleri :)
slm kızlar az önce acilde test yaptırdım 0 çıktı değer.adet günüm 2 sinde
tüm belirtileri yaşarken koca bi sıfırı görmek te insanı sinir edio o zaman bu göğüs kasık ağrısı bu akıntı ne diye isyan edesim gelio yaageç döllenmeyse çıkmayabilir bence bekle biraz daha
Benimde 03/1 da belirti var 5 gun var idrar testi nrgatif erken mi acabatüm belirtileri yaşarken koca bi sıfırı görmek te insanı sinir edio o zaman bu göğüs kasık ağrısı bu akıntı ne diye isyan edesim gelio yaa
valla idrarı bilmiyorum ama kan testi kesin diyorlar bende o yüzden yaptırdım ama bu kadar da düşük bir değer beklemiyordum hatta değer bile yok.bence sen idrar testi için acele etmişsinBenimde 03/1 da belirti var 5 gun var idrar testi nrgatif erken mi acaba
valla idrarı bilmiyorum ama kan testi kesin diyorlar bende o yüzden yaptırdım ama bu kadar da düşük bir değer beklemiyordum hatta değer bile yok.bence sen idrar testi için acele etmişsin[/QU ne kadar dir bekliyorsun ben 2 gebelik icin ugrasiyorum 5 aydir acele ediyorum gogusler sis agriyo bilemiyorum regl bekleyecegim
2. Gebelik icin ugrasiyorumgogusler sis aciyocreglvbekliyorumvalla idrarı bilmiyorum ama kan testi kesin diyorlar bende o yüzden yaptırdım ama bu kadar da düşük bir değer beklemiyordum hatta değer bile yok.bence sen idrar testi için acele etmişsin
yaa ne güzel e o zaman sen daha önce hamilelik yaşadığın için belirtileri bilirsin.bizim seninle belirtilerimiz.ayrıca bu gece karnımda pıt pıt seğirme hissettim ben o yüzden kan testi yaptırdım.sen kendini daha önce yaşadığın için değerlendirebilirsin.nasıl hissediyorsun hamile gibi mi2. Gebelik icin ugrasiyorumgogusler sis aciyocreglvbekliyorum
tüm belirtileri yaşarken koca bi sıfırı görmek te insanı sinir edio o zaman bu göğüs kasık ağrısı bu akıntı ne diye isyan edesim gelio yaa
evetdiğer aylardan farklı mı belirtilerin
Amin en icten dileklerimle dualarimla aminnnnMerhaba herkese. Bir yıl aradan sonra ocakta müjdeli haberimi almak istiyorum. Umutluyum ocaktan. Benim gibi herkese Rabbim o müjdeli haberi almayı nasip etsin
yaa ne güzel e o zaman sen daha önce hamilelik yaşadığın için belirtileri bilirsin.bizim seninle belirtilerimiz.ayrıca bu gece karnımda pıt pıt seğirme hissettim ben o yüzden kan testi yaptırdım.sen kendini daha önce yaşadığın için değerlendirebilirsin.nasıl hissediyorsun hamile gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?