• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar mrb ben hasta oldum fena hastanedeydim kan falan verdim gebelik içinde verdim ve şimdilik negatif olmadı bu ayda
Hay Allah çok geçmiş olsun canım :( üzülme önümüzdeki ay olur.. iyleşmene bak önemli olan bu şu anda zaten hastayken hamile kalman iyi olmazdı belki de herşeyde bi hayır var canım içini ferah tut

Hay Allah çok geçmiş olsun canım :KK43: üzülme önümüzdeki ay olur.. iyleşmene bak önemli olan bu şu anda zaten hastayken hamile kalman iyi olmazdı belki de herşeyde bi hayır var canım içini ferah tut
Çok sağol canım ferahlık falan kalmadı ne yazıkki yalnız ya gerçi ilk hamile olmadığımı öğrenince böyle oluyorum sonra rahatlıyorum biraz

Aynen üşütmüşüm baya grip vs sistem çökmüş ve de mutsuzum neden hamile olamıyorum acaba ilaç içmeden hasta kalmaya razıyım:KK43:( keşke hamile olsam
bu ay sen çok umutlandın pik de olunca.Eşin dr gitsin varikosel olabilir sperm sayımı yaptırsın. bende bişey yok demiştin sanki.bide vucud hamile kalacaksa direncede bakar..

bu ay sen çok umutlandın pik de olunca.Eşin dr gitsin varikosel olabilir sperm sayımı yaptırsın. bende bişey yok demiştin sanki.bide vucud hamile kalacaksa direncede bakar..
Onun hangi bölüme gitmesi lazım? Ben kendimde gidicem bi muayene şu yeni yıl geçsinde ben zaten crohn hastasıyım kendi doktorumada görünücem bi of hastalıklar zor

Onun hangi bölüme gitmesi lazım? Ben kendimde gidicem bi muayene şu yeni yıl geçsinde ben zaten crohn hastasıyım kendi doktorumada görünücem bi of hastalıklar zor
valla ben ilk gebeliği 18 ayda kalabilmiştim inferlite bölümünde kadın doğum dr istiyor aynı hastanede yaptırmıştı.9eylül araşrıma hastenesi balçova.

Kızlar bu sabah Fortest erken gebelik testi yaptım negatif normal testte de ikinci cizgi çok silik çıktı bat 3 ocak bu durumda umitlenmeli miyim
Normal teste güven canım fortestte 3 gün kala yapmıştım en ufak çizgi çıkmamıştı BAT günü normal testte çizgiler nerdeyse eşit koyuluktaydı.. Hafif bi çizgi bile olsa gebelik vardır testi tekrar et veya kan ver ;) Hadi gözümüz aydın :)

Normal teste güven canım fortestte 3 gün kala yapmıştım en ufak çizgi çıkmamıştı BAT günü normal testte çizgiler nerdeyse eşit koyuluktaydı.. Hafif bi çizgi bile olsa gebelik vardır testi tekrar et veya kan ver :KK66: Hadi gözümüz aydın :)
Ay inşallah canım heyecandan zaman geçmiyor hepimizin tez zamanda güzel haberlerini alalım insallah

Şimdi işyerindeyim canım telefondan atamadim eve ider gitmez atarım 3 ocak büyük gün desene ikimiz için de
Benim belirtim 4 - 5 gündür acayip kasık ve bel ağrım vardı bi de midemde yanma ama dünden beri birden bire kesildi gosumdee de kahverengi kabartılar çıktı bi kaç tane bi bacaklarımda eklemlerimde böyle çekilme gibi bi ağrı var

Şimdi işyerindeyim canım telefondan atamadim eve ider gitmez atarım 3 ocak büyük gün desene ikimiz için de
resmini çekip dosya seç diyorsun galeriden resmi alıp yüklüyorsun bilirsin ama tabi resmi çekmen için uygun bir yer olmalı. silikse olabilir canım belirtilerin varmı

Back