- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
hadi inşallah yeni yıl bebeği ben pek umutlu değilim ama ovs günleri çok çalıştım..belki tutar.Benim belirtim 4 - 5 gündür acayip kasık ve bel ağrım vardı bi de midemde yanma ama dünden beri birden bire kesildi gosumdee de kahverengi kabartılar çıktı bi kaç tane bi bacaklarımda eklemlerimde böyle çekilme gibi bi ağrı var
İnşallah tutmuştur bile canm yeni yıl hediyelerimiz olur :)hadi inşallah yeni yıl bebeği ben pek umutlu değilim ama ovs günleri çok çalıştım..belki tutar.
eşimin01.01 doğum günü vallahi iyi doğum günü hediyesi olurdu .Allahım inşallah..In
İnşallah tutmuştur bile canm yeni yıl hediyelerimiz olur :)
Bat 3 ocak olan baya bir kişi varız galibakızlar benımde bat 3 ocak ya ama dun kan verdım cokmu erken bılmıyorum ama 0,1 cıktı
benim de 3 ocak varsa çıkardı ovs dan 10 gün sonra kanda çıkıyorkızlar benımde bat 3 ocak ya ama dun kan verdım cokmu erken bılmıyorum ama 0,1 cıktı
sağ kasık sol kasık arada bir ağrıyor, göğüsler şiş ,gaz var gibi bilmiyorum.. geçen ay 26. günde oldum bu ay 28 gün 03/01 geliyor .Normalde hep düzenlidir .Evet 03/01 bayağı varmış. birlikte bekleyelim.Bat 3 ocak olan baya bir kişi varız galibayunus_ciklet sen ve ben :) bence erken test yaptın mı evde ya da belirtin var mi
Canım ne kadar doğru bilmiyorum ama ben burda bayagi okudum forumları çift çizgi varsa sanırım hamilesin o kanama da yerleşme kanaması olabilir bir de erkek bebekte bhcg çok yükselmiyor diyenler de var bence testi tekrarla yine pozitif çıkarsa tekrar dr à gitKızlar benim bu ay adetim 4 gün gecikti sonra ben eczaneden test alıp test yaptım çift çizgi çıktı daha sonra hastaneye gidip kan testi yaptırdım sonuç 1.20 çıktı gebelik yok dediler ertesi gün lekelenme şeklinde kanamam oldu 2 buçuk gün sürdü ben napsam bilemedim böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ?
Hayırlısı olsun canım.. Ben klomen kullandım ama 1 yumurta gelişmiş ve çatlamış bu ay.. 6. günde başlamıştım klomene doktor bu ay etkisi olmaz ama sadece vücudun verdiği tepkiyi görmek istiyorum bi deneyelim demişti.. Çatlamam pazar günü oldu daha iki gün bi belirti yok bekliyorum öyle işte ayın 9 unu :) Kısmet :)
canım 03/01 bekliyorum bugün hcg testi aldım ama 5 gün var bekleyim değilmi.göğüs hassasiyeti arada kasık ağrısı çok önemli bir belirti yok.
Kızlar mrb ben hasta oldum fena hastanedeydim kan falan verdim gebelik içinde verdim ve şimdilik negatif olmadı bu ayda
benim 03/01 bat. yumurtlamam 20.12 ama 15 güne den geliyor aynı yani değişen bişey yok bendeKIZLAR MERHABA YUMURTLAMA ERKEN OLDUĞUNDA ADETTE Mİ ERKEN OLUR 3 ARALIK SAT YUMURTLAMA 14-15 ARALIK
yok canım üşütmüş perciğimiz buay öyle hasta yani.Daha erken değil mi bat ne zamandı?
SON ADET TARİHİN NEYDİ?benim 03/01 bat. yumurtlamam 20.12 ama 15 güne den geliyor aynı yani değişen bişey yok bende
bende varım canım 3 ocakBat 3 ocak olan baya bir kişi varız galibayunus_ciklet sen ve ben :) bence erken test yaptın mı evde ya da belirtin var mi
Aramıza hoşgeldin o zaman @safiskus :)bende varım canım 3 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?