- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Kan verdim sonucum 488
tebrikler cnm gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verdim sonucum 488
Kan verdim sonucum 488
Oldu biraz canım ama geçen ay da olmuştu çok göğüs şişliğim acım.. Senin BAT ne zamandı?? Bi de şöyle bişey var kontrol için göğüslerine dokunuyosunya.. dokunma prolaktin yükseliyo dokununca.. o da gebeliğe engel oluyo.. İnşallah bebiş vardır yaa artık birinden bebiş haberi duymaya o kadar ihtiyacım varkigünaydın canım göğüslerim bir sancıyo bir acıyo bir geçiyor senin diğer gebelik belirtilerinde bunlar oldumu ? yani sürekli değil ara ara.
yok benim proklatin hep düşük.bat 03/01 da. geçen 2 gün önce olmuştı 20.12 da yumurtlama oldu diye düşünüyorum.bu hafta regl için son hafta.belirti olarak da göğüs hassasiyeti oda arada oluyor sancıyor geçiyor şişlik oluyor geçiyor bazen tesadüf dokununca acıyor.Oldu biraz canım ama geçen ay da olmuştu çok göğüs şişliğim acım.. Senin BAT ne zamandı?? Bi de şöyle bişey var kontrol için göğüslerine dokunuyosunya.. dokunma prolaktin yükseliyo dokununca.. o da gebeliğe engel oluyo.. İnşallah bebiş vardır yaa artık birinden bebiş haberi duymaya o kadar ihtiyacım varki
Anladım canım aman fazla dokunma nolur nolmaz.. Bi de bacak içlerimde çekme oluyodu benim ayaklarıma falan kramp girmişti battan önceki son 4-5 gün.. Bi de karnımda kalp atışı gibi seyiyme gibi bişey oluyodu son 2 günde olmuştu o da.. Bunları da takip et.. Hadi hayırlısıyok benim proklatin hep düşük.bat 03/01 da. geçen 2 gün önce olmuştı 20.12 da yumurtlama oldu diye düşünüyorum.bu hafta regl için son hafta.belirti olarak da göğüs hassasiyeti oda arada oluyor sancıyor geçiyor şişlik oluyor geçiyor bazen tesadüf dokununca acıyor.
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallahhhKan verdim sonucum 488
şimdi sadece sağ kasığımda hafif ağrı var.Tamam dikkat ederim.Sağol canımAnladım canım aman fazla dokunma nolur nolmaz.. Bi de bacak içlerimde çekme oluyodu benim ayaklarıma falan kramp girmişti battan önceki son 4-5 gün.. Bi de karnımda kalp atışı gibi seyiyme gibi bişey oluyodu son 2 günde olmuştu o da.. Bunları da takip et.. Hadi hayırlısı
Aa neden olmicam diyosun yoksa hamilemisinnn oleyyyyyyyyy Ben aynıyım canım dün çatlak yumurtamı ultrasonda gördüm ilişki de olmuştu şu an beklemedeyim BAT 9 ocakNapiyorsunuz canlarım iyimisiniz yıl sonu benim işler fazla yoğun hala adet olmadım sanırım olmayacağım da anlamadım gitti bakalım ne zamana kadar gidecek bu iş sizler neler yaptınız ? perihan08 yunus_ciklet gibigibiyim
özlettin kendini vallahi.arada bir bak yine sen.Napiyorsunuz canlarım iyimisiniz yıl sonu benim işler fazla yoğun hala adet olmadım sanırım olmayacağım da anlamadım gitti bakalım ne zamana kadar gidecek bu iş sizler neler yaptınız ? perihan08 yunus_ciklet gibigibiyim
yok canım shoji test yaptı negatif miş bekliyor klomen kullanacak adetini.Aa neden olmicam diyosun yoksa hamilemisinnn oleyyyyyyyyy Ben aynıyım canım dün çatlak yumurtamı ultrasonda gördüm ilişki de olmuştu şu an beklemedeyim BAT 9 ocak
Anladım ne biliyim adet olmicam diyince hamile sandım Belki testte çıkmamıştır kanda mı baktırdı?yok canım shoji test yaptı negatif miş bekliyor klomen kullanacak adetini.
tesste çıkmamış ama dr yumurta çatlamamış bu ay demiş ondan klomen vermiş,regl olsamda başlasam diyorAnladım ne biliyim adet olmicam diyince hamile sandım Belki testte çıkmamıştır kanda mı baktırdı?
Aa neden olmicam diyosun yoksa hamilemisinnn oleyyyyyyyyy Ben aynıyım canım dün çatlak yumurtamı ultrasonda gördüm ilişki de olmuştu şu an beklemedeyim BAT 9 ocak
canım 03/01 bekliyorum bugün hcg testi aldım ama 5 gün var bekleyim değilmi.göğüs hassasiyeti arada kasık ağrısı çok önemli bir belirti yok.
Hayırlısı olsun canım.. Ben klomen kullandım ama 1 yumurta gelişmiş ve çatlamış bu ay.. 6. günde başlamıştım klomene doktor bu ay etkisi olmaz ama sadece vücudun verdiği tepkiyi görmek istiyorum bi deneyelim demişti.. Çatlamam pazar günü oldu daha iki gün bi belirti yok bekliyorum öyle işte ayın 9 unu :) Kısmet :)Yok be canım test negatif maalesef yumurtlamadım zaten ondan adette olamadım sanırım ama adet olmam gereken günlerde ovu testi yapmıştım 2. çizgi koyu çıkmıştı bilmiyorum kafam karıştı
yumurtanın çatlamasını ultrasyonlamı görüyor dr, yada çatlayacağını.sende görebiliyormusun?Hayırlısı olsun canım.. Ben klomen kullandım ama 1 yumurta gelişmiş ve çatlamış bu ay.. 6. günde başlamıştım klomene doktor bu ay etkisi olmaz ama sadece vücudun verdiği tepkiyi görmek istiyorum bi deneyelim demişti.. Çatlamam pazar günü oldu daha iki gün bi belirti yok bekliyorum öyle işte ayın 9 unu :) Kısmet :)
Canım ben ovulasyon testiyle yakalamıştım c.tesi pik yaptı pazar öğlen silinmişti ovulasyon testi yani çatlamıştı.. dün sabah kontrole gittiğimde doktora söyledim ben ovulasyon testiyle yakaladım diye.. Bakmadan önce ama daha erken falan demişti.. sonra baktı gördü evt çatlamış o testi yapmaya devam et dedi :) bana da gösterdi yumurtanın etrafı böyle dağınık gibiydi o çatladı demek oluyomuş işte ben de çok anlamadım ama doktor çatlamış dedi..test de yanılmadı demekki dr. markasını falan sordu hatta söyledimyumurtanın çatlamasını ultrasyonlamı görüyor dr, yada çatlayacağını.sende görebiliyormusun?
bizde uzman olacağız bu gidişleCanım ben ovulasyon testiyle yakalamıştım c.tesi pik yaptı pazar öğlen silinmişti ovulasyon testi yani çatlamıştı.. dün sabah kontrole gittiğimde doktora söyledim ben ovulasyon testiyle yakaladım diye.. Bakmadan önce ama daha erken falan demişti.. sonra baktı gördü evt çatlamış o testi yapmaya devam et dedi :) bana da gösterdi yumurtanın etrafı böyle dağınık gibiydi o çatladı demek oluyomuş işte ben de çok anlamadım ama doktor çatlamış dedi..test de yanılmadı demekki dr. markasını falan sordu hatta söyledim