Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

günaydın canım göğüslerim bir sancıyo bir acıyo bir geçiyor senin diğer gebelik belirtilerinde bunlar oldumu ? yani sürekli değil ara ara.
Oldu biraz canım ama geçen ay da olmuştu çok göğüs şişliğim acım.. Senin BAT ne zamandı?? Bi de şöyle bişey var kontrol için göğüslerine dokunuyosunya.. dokunma prolaktin yükseliyo dokununca.. o da gebeliğe engel oluyo.. İnşallah bebiş vardır yaa artık birinden bebiş haberi duymaya o kadar ihtiyacım varki

yok benim proklatin hep düşük.bat 03/01 da. geçen 2 gün önce olmuştı 20.12 da yumurtlama oldu diye düşünüyorum.bu hafta regl için son hafta.belirti olarak da göğüs hassasiyeti oda arada oluyor sancıyor geçiyor şişlik oluyor geçiyor bazen tesadüf dokununca acıyor.

Anladım canım aman fazla dokunma nolur nolmaz.. Bi de bacak içlerimde çekme oluyodu benim ayaklarıma falan kramp girmişti battan önceki son 4-5 gün.. Bi de karnımda kalp atışı gibi seyiyme gibi bişey oluyodu son 2 günde olmuştu o da.. Bunları da takip et.. Hadi hayırlısı

şimdi sadece sağ kasığımda hafif ağrı var.Tamam dikkat ederim.Sağol canım

Aa neden olmicam diyosun yoksa hamilemisinnn oleyyyyyyyyy Ben aynıyım canım dün çatlak yumurtamı ultrasonda gördüm ilişki de olmuştu şu an beklemedeyim BAT 9 ocak

Aa neden olmicam diyosun yoksa hamilemisinnn oleyyyyyyyyy Ben aynıyım canım dün çatlak yumurtamı ultrasonda gördüm ilişki de olmuştu şu an beklemedeyim BAT 9 ocak

Yok be canım test negatif maalesef yumurtlamadım zaten ondan adette olamadım sanırım ama adet olmam gereken günlerde ovu testi yapmıştım 2. çizgi koyu çıkmıştı bilmiyorum kafam karıştı

Yok be canım test negatif maalesef yumurtlamadım zaten ondan adette olamadım sanırım ama adet olmam gereken günlerde ovu testi yapmıştım 2. çizgi koyu çıkmıştı bilmiyorum kafam karıştı
Hayırlısı olsun canım.. Ben klomen kullandım ama 1 yumurta gelişmiş ve çatlamış bu ay.. 6. günde başlamıştım klomene doktor bu ay etkisi olmaz ama sadece vücudun verdiği tepkiyi görmek istiyorum bi deneyelim demişti.. Çatlamam pazar günü oldu daha iki gün bi belirti yok bekliyorum öyle işte ayın 9 unu :) Kısmet :)

yumurtanın çatlamasını ultrasyonlamı görüyor dr, yada çatlayacağını.sende görebiliyormusun?

yumurtanın çatlamasını ultrasyonlamı görüyor dr, yada çatlayacağını.sende görebiliyormusun?
Canım ben ovulasyon testiyle yakalamıştım c.tesi pik yaptı pazar öğlen silinmişti ovulasyon testi yani çatlamıştı.. dün sabah kontrole gittiğimde doktora söyledim ben ovulasyon testiyle yakaladım diye.. Bakmadan önce ama daha erken falan demişti.. sonra baktı gördü evt çatlamış o testi yapmaya devam et dedi :) bana da gösterdi yumurtanın etrafı böyle dağınık gibiydi o çatladı demek oluyomuş işte ben de çok anlamadım ama doktor çatlamış dedi..test de yanılmadı demekki dr. markasını falan sordu hatta söyledim

bizde uzman olacağız bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…