• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

KızlaRnısey sorucam.bnm yumurtlaama gunumde ilşki oldu ogunden beri bnm goguslerım ve kasıklarım feciii.yumurtlamadam sonra devm eden gogus sızlaması kasık agrıı fln belirtimi ki
reglin ne zaman canım belirti sayılıyor tabi kiminin adet belirtileride böyle olur.kıyasla kendinle

Evet ettim yumurtlama gnmde oldu ztn bn yumurtladıgımı anlıyorum cok agrı oluyo yumrta catladgnda gecıyo.işte o gunlerde oldu ondam sonra hep boyle gous agrısı kas agrısı fln basladı bakalım testı regl gunumde yapıcam regl olmassam tabi

Evet ettim yumurtlama gnmde oldu ztn bn yumurtladıgımı anlıyorum cok agrı oluyo yumrta catladgnda gecıyo.işte o gunlerde oldu ondam sonra hep boyle gous agrısı kas agrısı fln basladı bakalım testı regl gunumde yapıcam regl olmassam tabi
ozaman inşallah diyelim bekleyip göreceğiz başka çaremiz yok

merhaba hanimlar. Nasil gidiyor geri sayim? Evet ben hamileyim heralde diye hisseden var mi hic aranizda? :KK49:

Herkese merhaba umarım dilekleriniz gerçek olur. Benim adetten önce göğüslerim şişer ve ağrır bu ay çok erken başladı hep 30 - 40 günde bir adet görürüm ilk defa böyle erken adet olacak gibiyim. Bir gece kasık ağrısıyla uyandım ara ara da kasıklarımda ince sızı ağrılar oluyor beklediğim tahmini adet günüm 7 ocak ve sonrası düzensiz hep:( düşüncelerinizi alabilir miyim 18 aydır bebek istiyoruz

Herkese merhaba umarım dilekleriniz gerçek olur. Benim adetten önce göğüslerim şişer ve ağrır bu ay çok erken başladı hep 30 - 40 günde bir adet görürüm ilk defa böyle erken adet olacak gibiyim. Bir gece kasık ağrısıyla uyandım ara ara da kasıklarımda ince sızı ağrılar oluyor beklediğim tahmini adet günüm 7 ocak ve sonrası düzensiz hep:KK43: düşüncelerinizi alabilir miyim 18 aydır bebek istiyoruz
dr gitmedin mi 18 ay az bir zaman değil.

Back