- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
benim ilk gebeliğim korunmasız 18 ayda olmuştu, tedavisiz.yaşın kaç buarada aşılamaya neden ihtiyaç duyuldu?Gittim 1 kez aşılama oldu olmadı geçen Mart ayında. Tüp bebek tedavisi olacağız. Stresten döngüm değişmiş olabilir
tebrik ederim canım çooooooook sevindim.regl günün kaç gün geçmişti.Arkadaşlar kan verdim sonuç 8 de çıkıcak
30 yaşındayım polikistik over söz konusubenim ilk gebeliğim korunmasız 18 ayda olmuştu, tedavisiz.yaşın kaç buarada aşılamaya neden ihtiyaç duyuldu?
Fortel diye aldım ama adı değişmiş Fortest canım 2 gün sonra sabah deneyeceğim bir de sen yaptın mi test ya da belirtin va mibenimde işte daha erken gibi ama .erken gebelik testi diyorsun yaptığın test ne marka.
Yok canim yapmadim dunden itibaren gogus hasaasiyeti basladi gogus uclarimi ellersem aciyo bilmiyorum ki sis kasik pek yok anlayamiyorum kokular biraz keskincgeliyor ama psikolojik olabilir bekleyip gorecegimFortel diye aldım ama adı değişmiş Fortest canım 2 gün sonra sabah deneyeceğim bir de sen yaptın mi test ya da belirtin va mi
Tebrikler cnm Çok sevindim ☺Kan verdim sonucum 488
Burdan yaz mutlaka sonucu güzel haberlerini alırız insallahYok canim yapmadim dunden itibaren gogus hasaasiyeti basladi gogus uclarimi ellersem aciyo bilmiyorum ki sis kasik pek yok anlayamiyorum kokular biraz keskincgeliyor ama psikolojik olabilir bekleyip gorecegim
hayirli olsun insallahKan verdim sonucum 488
Tebriker can im.Allah kucahina almayi nasip etsinKan verdim sonucum 488
İnsallah hepimiz icin guzel haberler.Burdan yaz mutlaka sonucu güzel haberlerini alırız insallah
Kan verdim sonucum 488
burdayım canımmm günayydınnnnn
günaydın canım göğüslerim bir sancıyo bir acıyo bir geçiyor senin diğer gebelik belirtilerinde bunlar oldumu ? yani sürekli değil ara ara.burdayım canımmm günayydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?