- 7 Eylül 2013
- 461
- 580
- 103
tebrikleeeerrrr sonnda bi bebişimz var artık saglıkla doğsn inşallh cnmFortune
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikleeeerrrr sonnda bi bebişimz var artık saglıkla doğsn inşallh cnmFortune
Tebrikler canım gözün aydın sğ salim kucağına alırsın inşallahArkadaşlar bugünde yaptım test hemen çıktı çizgim yarın kan vercem Eki Görüntüle 1729561
Evet canım bende o umutlayım ama ben hamile değilim galiba ya umutsuz hissediyorumperihan08 belirti olmadan hamis olanlarda var.artik son 1 hafta yeni yila guzel haberler insallah
Valla banada bir oyle geliyor bide ya tutmussa diyorum avunuyorum iste.Allah nasip etsin insallahEvet canım bende o umutlayım ama ben hamile değilim galiba ya umutsuz hissediyorum
Arkadaşlar bugünde yaptım test hemen çıktı çizgim yarın kan vercem Eki Görüntüle 1729561
Ayy çok tebrikler Allah tamamına erdirsin canımmm Topikten hamile haberi var günün en güzel haberi bu daha ne olsunnnArkadaşlar bugünde yaptım test hemen çıktı çizgim yarın kan vercem Eki Görüntüle 1729561
canım ben de doktordaydım sabah yumurtan çatlamış dedi 1 tane ama inşallah tutmuştur 2 gündür çalışıyorum zaten ovulasyon testiyle çatlamayı yakalamıştımmmshoji Canim regl oldun mu?
Aaa çok sevindim.inşallah ovs lada takip etmişmiydın. bide yumurta kaç mm olmalı tam olgunluğa ermeden çatlarsa tutmuyormuş değilmi?canım ben de doktordaydım sabah yumurtan çatlamış dedi 1 tane ama inşallah tutmuştur 2 gündür çalışıyorum zaten ovulasyon testiyle çatlamayı yakalamıştımmm
kaçıncı gün çatladı?Aaa çok sevindim.inşallah ovs lada takip etmişmiydın. bide yumurta kaç mm olmalı tam olgunluğa ermeden çatlarsa tutmuyormuş değilmi?
Ev cnm c.tesi pik yakalamıştım çalışma yaptım pazar sabahki testte silik çıktı çatlamıştı yani.. Bu sabah da çatlamış olarak gözüktü ölçüsünü hiç bilmiyoruz o yüzden.. umarım yeterli ölçüdedir.. Bu arada muayeneden önce doktora söyledim ben çatlamayı testle yakaladım diye erken demişti sonra baktı çatlamış hemen testin markasını sordu güzel çıkarmış devam et o teste dedi.. İlişki oldu mu dedi 2 gün üst üste dedim :) Hadi bakalım hayırlısı o zaman dedi.. Yine regl olursan 3. günü gel ama inşallah olmazsın dediAaa çok sevindim.inşallah ovs lada takip etmişmiydın. bide yumurta kaç mm olmalı tam olgunluğa ermeden çatlarsa tutmuyormuş değilmi?
11. gün pik oldu sanırım 12. sabah çatladı canım 16sında regl olmuştumkaçıncı gün çatladı?
erken mi yumurtladın sanki demi.11. gün pik oldu sanırım 12. sabah çatladı canım 16sında regl olmuştum
Benim hep 12. gün oluyo canım aslında döngüm 26 gün çünkü.. Bi değişiklik olmadı ama her zamanki gibi yanierken mi yumurtladın sanki demi.
hımm iyi iyi bu sefer dr da kesinleştirdi artık regliyi beklemece..Benim hep 12. gün oluyo canım aslında döngüm 26 gün çünkü.. Bi değişiklik olmadı ama her zamanki gibi yani
Evet yaa inşallah artık güzel haberler vermek istiyorum :)hımm iyi iyi bu sefer dr da kesinleştirdi artık regliyi beklemece..
bende regl 6 gün var yeni yıla yeni haberler inşallah.Evet yaa inşallah artık güzel haberler vermek istiyorum :)