• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım ben de doktordaydım sabah yumurtan çatlamış dedi 1 tane ama inşallah tutmuştur 2 gündür çalışıyorum zaten ovulasyon testiyle çatlamayı yakalamıştımmm :KK73::KK73:
Aaa çok sevindim.inşallah ovs lada takip etmişmiydın. bide yumurta kaç mm olmalı tam olgunluğa ermeden çatlarsa tutmuyormuş değilmi?

Aaa çok sevindim.inşallah ovs lada takip etmişmiydın. bide yumurta kaç mm olmalı tam olgunluğa ermeden çatlarsa tutmuyormuş değilmi?
Ev cnm c.tesi pik yakalamıştım çalışma yaptım pazar sabahki testte silik çıktı çatlamıştı yani.. Bu sabah da çatlamış olarak gözüktü ölçüsünü hiç bilmiyoruz o yüzden.. umarım yeterli ölçüdedir.. Bu arada muayeneden önce doktora söyledim ben çatlamayı testle yakaladım diye erken demişti sonra baktı çatlamış hemen testin markasını sordu güzel çıkarmış devam et o teste dedi.. İlişki oldu mu dedi 2 gün üst üste dedim :) Hadi bakalım hayırlısı o zaman dedi.. Yine regl olursan 3. günü gel ama inşallah olmazsın dedi :KK73:

KızlaRnısey sorucam.bnm yumurtlaama gunumde ilşki oldu ogunden beri bnm goguslerım ve kasıklarım feciii.yumurtlamadam sonra devm eden gogus sızlaması kasık agrıı fln belirtimi ki

Back