• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ne güzel işte canım ultrasonla baktırmışsın. Denemeye devam bir yıl dolana kadar. Olmazsa adetin 3. günü hormon testlerini ve 21. günü progestron testini yaptırırsın. Bunlara bakılmadan zaten ne desek boş. ona göre hareket edersin. Hormonlarda sorun yoksa yine de olmuyorsa rahim filmi çektirirsin. işte herşey sırayla senin yaşın daha genç. O yüzden stres yapmana gerek yok. İnşallah hemen hamile kalırsın :anneadayı:
:anneadayı::KK200: hepbirlikteeee

ya şimdi bana bi akıl verirmisinz ben bu ovu. testlerini yapmaya ne zaman başlıyım sizce bugun adetimn ilk günü olduğuna göre hemen bittiği gibimi başlıyım :KK35:
ben bu ay ilk kez ovu testi kullandım benim siklusum 26 gün sürüyor ben adet bitiminden 5 gün sonra başladım siklusumun 13 ve 14. günü en koyu çizgiyi yakaladım ama hiç ilki kadar koyu değillerdi ben de negatif sandım daha koyulaşacak diye beklerken birden silikleşti :) yani tam koyu olmayabiliyor. 30 tane alsaydın yanında gebelik testi de veriyorlar 4 tane

ben bu ay ilk kez ovu testi kullandım benim siklusum 26 gün sürüyor ben adet bitiminden 5 gün sonra başladım siklusumun 13 ve 14. günü en koyu çizgiyi yakaladım ama hiç ilki kadar koyu değillerdi ben de negatif sandım daha koyulaşacak diye beklerken birden silikleşti :) yani tam koyu olmayabiliyor. 30 tane alsaydın yanında gebelik testi de veriyorlar 4 tane
ilki dediğim yani kontrol çizgisi kadar koyu olmasa da nispeten koyuydu

Koyuyu yakaladığında çalışmayı aksatmamak lazım belki yarın koyulaşır diye beklerken silikleşebilirde..

Çalıştın mı peki koyuluğu yakalayınca sen
HAYIR :) bitürlü fırsatımız olmadı. ertesi günün taa akşamında oldu o da sanırım çok geç... busefer acemiliğimize geldi önümüzdeki ay tüm işlerimizi ona göre ayarlıycaz ve ben ovu testini yorumlama konusunda daha tecrübeliyim bakalım nolcak :)

ya şimdi bana bi akıl verirmisinz ben bu ovu. testlerini yapmaya ne zaman başlıyım sizce bugun adetimn ilk günü olduğuna göre hemen bittiği gibimi başlıyım :KK35:

Cnm öncelikle geçmiş olsun. Ovulasyon testini döngün 27-28 ise 8. Günde başla garanti olsun. Ama 13 ve 14 de günde iki kere yap. Sabah 11 gibi akşam 8 gibi. Birde testen önce üç saat sıvı alma. Hayırlısı olsun cnm

Cnm öncelikle geçmiş olsun. Ovulasyon testini döngün 27-28 ise 8. Günde başla garanti olsun. Ama 13 ve 14 de günde iki kere yap. Sabah 11 gibi akşam 8 gibi. Birde testen önce üç saat sıvı alma. Hayırlısı olsun cnm
Tamam canm söylediklerini dikkate alicam

Tatlim send3 problem yoksa eşin sperm testi yaptimi hic? Bizde 3 aydir korunmuyoruz ve hastaligim bitince onumuzdeki hafta dr a gitmeyi dusunuyorum

Kızlar ben bugün yine ovu yaptım ikinci çizgi hiç yok gibi bişi bu durumda tutmamış sayılmazmı yumurta sonuçta döllenmiş olsa yine belli olur değil mi şimdiden stres oldum of napiciğim benn böylee ya akıl verin bana hem dha bugün 13. Gün adet düzenim bile alt üst oldu hamile kalma stresinden :( :/

Kızlar ben bugün yine ovu yaptım ikinci çizgi hiç yok gibi bişi bu durumda tutmamış sayılmazmı yumurta sonuçta döllenmiş olsa yine belli olur değil mi şimdiden stres oldum of napiciğim benn böylee ya akıl verin bana hem dha bugün 13. Gün adet düzenim bile alt üst oldu hamile kalma stresinden :KK43: :/

Cnm sen çift çizgiyi yakaladın ve çalışmanı yaptın. İçin rahat olsun. Sonrasında zaten tek çizgi çıkıyo. Bat civarı erken gebelik testi yaparsın hayırlısı olsun cnm

Kızlar ben bugün yine ovu yaptım ikinci çizgi hiç yok gibi bişi bu durumda tutmamış sayılmazmı yumurta sonuçta döllenmiş olsa yine belli olur değil mi şimdiden stres oldum of napiciğim benn böylee ya akıl verin bana hem dha bugün 13. Gün adet düzenim bile alt üst oldu hamile kalma stresinden :KK43: :/
Erkwn yumurtladin ciftvcizgiyi gordun lh da hamileysen 13. Gun cift cizgi gorunuyormus yumurtlamadan sonra.adetevyakin bak 26. Gun falan

Bayanlar iyi akşamlar hamilelik belirtisinde kasik ağrısı göğüs şişliği ve ağrısı bunlar var fakat bende birde sık idrara çıkma yanma ve kaşınma var hamilelik belirtisi olabilirmi birde ne zaman test yapmalıyım geçen ay regl olmadım ve bu ay başında uç gün regl oldum test yaptım negatif yardımcı olur musunuz

Bayanlar iyi akşamlar hamilelik belirtisinde kasik ağrısı göğüs şişliği ve ağrısı bunlar var fakat bende birde sık idrara çıkma yanma ve kaşınma var hamilelik belirtisi olabilirmi birde ne zaman test yapmalıyım geçen ay regl olmadım ve bu ay başında uç gün regl oldum test yaptım negatif yardımcı olur musunuz
Kan testi yapıp bi dr. Git bence

Back