- 10 Ekim 2014
- 1.067
- 1.157
- 333
- 36
Bugün yarın çalış canım benceKizlar gunaydinn :) ovul. Testim bugun ve dun sizce bugun ve yarini mi degerlendirmeliyim yorumlar misiniz.
Eki Görüntüle 1725720
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün yarın çalış canım benceKizlar gunaydinn :) ovul. Testim bugun ve dun sizce bugun ve yarini mi degerlendirmeliyim yorumlar misiniz.
Eki Görüntüle 1725720
bence bugünden başlaKizlar gunaydinn :) ovul. Testim bugun ve dun sizce bugun ve yarini mi degerlendirmeliyim yorumlar misiniz.
Eki Görüntüle 1725720
1 yıldan sonra dr tekrar git canım regl gecikmen olmamsı lazım.gebelik planlandığını söyle bence.1 senedir evliyiz hiç korunmadık ama 3 4 aydır falan dikkat ediyorum günlere ilişkiden hemen kalkmamaya faln
Bugün yarın çalış canım bence
gitmeyi düşünüyorum zaten canm tesekkur ederim düşüncen için ama doğru zamanı bilemiyorum henüz erken mi değilmi işte şu adetim bi geçsin bu sefer ovulasyon testlerimi flan da yapcam kesin çalışıcam yine bi sonuç alamazsam öle gidicem yani şimdilik böle düşünüyorum bide folik asite başlasammı onu bilemedim doktor kullan demşti çnkü1 yıldan sonra dr tekrar git canım regl gecikmen olmamsı lazım.gebelik planlandığını söyle bence.
1 yıl da gebe kalma oranı korunmasız %80, 2. yılda %15-20 arası bir yıldan sonra gitmeni ben değil dr, lar öneriyorgitmeyi düşünüyorum zaten canm tesekkur ederim düşüncen için ama doğru zamanı bilemiyorum henüz erken mi değilmi işte şu adetim bi geçsin bu sefer ovulasyon testlerimi flan da yapcam kesin çalışıcam yine bi sonuç alamazsam öle gidicem yani şimdilik böle düşünüyorum bide folik asite başlasammı onu bilemedim doktor kullan demşti çnkü
biliyorum tatlım doktorların önerdiğini kendi doktorumda aynı şeyi söledi zaten ben sadece tam bir yılın dolmasını beklemelimiyim onu bilmiyoruım yani şubatta doluyo bir yılımız çokmu acele ediyorum diye kendime kızıyorum hatta1 yıl da gebe kalma oranı korunmasız %80, 2. yılda %15-20 arası bir yıldan sonra gitmeni ben değil dr, lar öneriyor
kaç yaşındasın ki canım. 1 yıllık mı evlisin. acele etmene gerek yok. Bir yıl dolsun gidersin. Doğal yolla hamile kalmak daha sağlıklı. Bir sorunda yok sanırım sende.biliyorum tatlım doktorların önerdiğini kendi doktorumda aynı şeyi söledi zaten ben sadece tam bir yılın dolmasını beklemelimiyim onu bilmiyoruım yani şubatta doluyo bir yılımız çokmu acele ediyorum diye kendime kızıyorum hatta
yani 14 şubatta 1 yılımız dolmuş olcak ben hep hemen çocuk sahibi olma taraftarıym o yuzden bu konuda acelemi ediyorum kendi kendimi boşunamı strese sokuyorum onu bilemedim yasımda dha 23 ne bilim bilemedim iştekaç yaşındasın ki canım. 1 yıllık mı evlisin. acele etmene gerek yok. Bir yıl dolsun gidersin. Doğal yolla hamile kalmak daha sağlıklı. Bir sorunda yok sanırım sende.
1 yılın dolmasını bekle tabi ben ilkinde 18. ayda kalabilmiştim.demek istediğim o ki vakit geçirmeden önlemini al. yaşın küçük tabi.. daha önünde zaman var ben onu demiyorum acele etme ama olmazsa dr git önlemini al diyorum.yani 14 şubatta 1 yılımız dolmuş olcak ben hep hemen çocuk sahibi olma taraftarıym o yuzden bu konuda acelemi ediyorum kendi kendimi boşunamı strese sokuyorum onu bilemedim yasımda dha 23 ne bilim bilemedim işte
daha çok gençsin canım. Herhalde hiç hormon testlerini yaptırmadın FSH LH gibi. yani hiç ultrasonla bakıldımı. Adetlerin düzenli midir?Kendiliğinden yumutlama olup çatlama oluyorsa sorun yok zaten.yani 14 şubatta 1 yılımız dolmuş olcak ben hep hemen çocuk sahibi olma taraftarıym o yuzden bu konuda acelemi ediyorum kendi kendimi boşunamı strese sokuyorum onu bilemedim yasımda dha 23 ne bilim bilemedim işte
bence bunları oda tam bilmiyor bende bundan bahsediyorum yılı geçince olmazsa baktırmadında fayda var diyorum.daha çok gençsin canım. Herhalde hiç hormon testlerini yaptırmadın FSH LH gibi. yani hiç ultrasonla bakıldımı. Adetlerin düzenli midir?Kendiliğinden yumutlama olup çatlama oluyorsa sorun yok zaten.
peki ben büyük sözü dinlemeyi severim :) şubata kadar çalışıp sonuca ulaşamazsam doktora gidiciim1 yılın dolmasını bekle tabi ben ilkinde 18. ayda kalabilmiştim.demek istediğim o ki vakit geçirmeden önlemini al. yaşın küçük tabi.. daha önünde zaman var ben onu demiyorum acele etme ama olmazsa dr git önlemini al diyorum.
adet gecikmesi kafaya takmaktan oluyor. benim de hiç gecikmezdi korunmayı bırakalı benim de gecikiyor aklım hep orda hep kendimi dinliyorum. akışına bırakmak gerekgitmeyi düşünüyorum zaten canm tesekkur ederim düşüncen için ama doğru zamanı bilemiyorum henüz erken mi değilmi işte şu adetim bi geçsin bu sefer ovulasyon testlerimi flan da yapcam kesin çalışıcam yine bi sonuç alamazsam öle gidicem yani şimdilik böle düşünüyorum bide folik asite başlasammı onu bilemedim doktor kullan demşti çnkü
doktorum alttan muayne etti bi problem yok dedi zaten ben çok geriliyorum oraya gidince onun haricinde bi test yaptırmadım hormon testi falan yapılmadı yanidaha çok gençsin canım. Herhalde hiç hormon testlerini yaptırmadın FSH LH gibi. yani hiç ultrasonla bakıldımı. Adetlerin düzenli midir?Kendiliğinden yumutlama olup çatlama oluyorsa sorun yok zaten.
inşallah bebiş gelirde gerek kalmaz..peki ben büyük sözü dinlemeyi severim :) şubata kadar çalışıp sonuca ulaşamazsam doktora gidiciim
inşallahh hepimize birden gelir burda mide bulantılarımızı konuşuruzinşallah bebiş gelirde gerek kalmaz..
ne güzel işte canım ultrasonla baktırmışsın. Denemeye devam bir yıl dolana kadar. Olmazsa adetin 3. günü hormon testlerini ve 21. günü progestron testini yaptırırsın. Bunlara bakılmadan zaten ne desek boş. ona göre hareket edersin. Hormonlarda sorun yoksa yine de olmuyorsa rahim filmi çektirirsin. işte herşey sırayla senin yaşın daha genç. O yüzden stres yapmana gerek yok. İnşallah hemen hamile kalırsındoktorum alttan muayne etti bi problem yok dedi zaten ben çok geriliyorum oraya gidince onun haricinde bi test yaptırmadım hormon testi falan yapılmadı yani