• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yani geçen ay yumuttladığını farketttin ve öyle mi çalışma yaptınız yoksa karambole mi çalıştınız ?
yani şöyle diyim zaten normaldede çok ara vermiyoruz ilişkiye maksimum 3 günü geçmiyo ama ben akıntımdan ve agrımdan yumurtladıgımı hissettim bide bu takvim varya ona bakarak çalıştık

1 senedir korunmuyorsanız artık şansın çok yüksek. moralini bozma. benim arkadaşımın tek yumurtalığı var onda da kocaman ve gittikçe büyüyen kist var onlar napsın. sağlıklıyız çok şükür. gecenin bi vakti çıkıp sinemaya bara gidebilmenin tadını çıkar yani ben öyle yapıyorum. çocuk olunca imkansız :)
ben de kesin adet olcam dün dayanamadım test yaptım negatif çıktı. çamaşır suyu testi de yaptım o da negatif çıktı. :)

1 senedir korunmuyorsanız artık şansın çok yüksek. moralini bozma. benim arkadaşımın tek yumurtalığı var onda da kocaman ve gittikçe büyüyen kist var onlar napsın. sağlıklıyız çok şükür. gecenin bi vakti çıkıp sinemaya bara gidebilmenin tadını çıkar yani ben öyle yapıyorum. çocuk olunca imkansız :)
ben de kesin adet olcam dün dayanamadım test yaptım negatif çıktı. çamaşır suyu testi de yaptım o da negatif çıktı. :)
yani haklısın canm hayırlısı böyleymiş allah ne zaman ol derse o zamn olacak o kesin :)

Kizlar gunaydinn :) ovul. Testim bugun ve dun sizce bugun ve yarini mi degerlendirmeliyim yorumlar misiniz.
20151223_105334.jpg

Back