- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
evet şimdi tuvaletten geliyorum ne güzelde alışmıştım bu duruma
Sen doktora gittin mi canım hiç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet şimdi tuvaletten geliyorum ne güzelde alışmıştım bu duruma
saol canm napalım yapcak bişi yok önümüzdeki maçlara bakıciiz :)geçmiş olsun, canım sağlık olsun..
gittim ama bi kere alttan muayne etti bi problem yok herşey yolunda sigarayı bırak folik asit kullan falan dediSen doktora gittin mi canım hiç?
gittim ama bi kere alttan muayne etti bi problem yok herşey yolunda sigarayı bırak folik asit kullan falan dedi
yani evde testlerden varda öle hergün test yapmadım hiçyumurta takibi yapıyormusun?
yani evde testlerden varda öle hergün test yapmadım hiç
yani şöyle diyim zaten normaldede çok ara vermiyoruz ilişkiye maksimum 3 günü geçmiyo ama ben akıntımdan ve agrımdan yumurtladıgımı hissettim bide bu takvim varya ona bakarak çalıştıkYani geçen ay yumuttladığını farketttin ve öyle mi çalışma yaptınız yoksa karambole mi çalıştınız ?
sen nekadar süredir gebelik planlıyorsun?ama sanırım içgüdüsel diğilde artık şu alıp kullanmadığım testleri yaparak ilerlemeliyim
1 senedir evliyiz hiç korunmadık ama 3 4 aydır falan dikkat ediyorum günlere ilişkiden hemen kalkmamaya falnsen nekadar süredir gebelik planlıyorsun?
İnşallah olmaZsın canım da,hamilesindirkasıklarımda bir ağrı var ara ara gelip gidio
galiba adet olcam sanki
Ay görmeden yazdım geçmiş olsun canım öbür aya inşallahadet oldum
1 senedir korunmuyorsanız artık şansın çok yüksek. moralini bozma. benim arkadaşımın tek yumurtalığı var onda da kocaman ve gittikçe büyüyen kist var onlar napsın. sağlıklıyız çok şükür. gecenin bi vakti çıkıp sinemaya bara gidebilmenin tadını çıkar yani ben öyle yapıyorum. çocuk olunca imkansız :)adet oldum
yani haklısın canm hayırlısı böyleymiş allah ne zaman ol derse o zamn olacak o kesin :)1 senedir korunmuyorsanız artık şansın çok yüksek. moralini bozma. benim arkadaşımın tek yumurtalığı var onda da kocaman ve gittikçe büyüyen kist var onlar napsın. sağlıklıyız çok şükür. gecenin bi vakti çıkıp sinemaya bara gidebilmenin tadını çıkar yani ben öyle yapıyorum. çocuk olunca imkansız :)
ben de kesin adet olcam dün dayanamadım test yaptım negatif çıktı. çamaşır suyu testi de yaptım o da negatif çıktı. :)
Bence değerlendir çok güzel koyulasmisKizlar gunaydinn :) ovul. Testim bugun ve dun sizce bugun ve yarini mi degerlendirmeliyim yorumlar misiniz.
Eki Görüntüle 1725720
Kizlar gunaydinn :) ovul. Testim bugun ve dun sizce bugun ve yarini mi degerlendirmeliyim yorumlar misiniz.
Eki Görüntüle 1725720