- 9 Eylül 2015
- 431
- 443
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarr... Bugun ve önümüzdeki günler güzel haberler alacagimiz gunler olsun insallah...
günaydın canikolaar :)
Aminnnn günaydın KızlarrrrrrGünaydın canısı
bekleyeceğiz kızlar önce hangimiz hamiş olarak haber verecek acaba çok heyecanlamıyorum shoji perihan08 gibigibiyim CaYLak GeLiN beklenencan hayalet__sevgilimNolucak bizim bu haller ya
Biz yüksek fshlılar topiğinde liste yaptık kızlar gün içinde ara ara herkez listeyi kopyalayıp yapıştırıyor, böylece sıranın kimde olduğu anlaşılıyor Bakın şöyle bişey;bekleyeceğiz kızlar önce hangimiz hamiş olarak haber verecek acaba çok heyecanlamıyorum shoji perihan08 gibigibiyim CaYLak GeLiN beklenencan hayalet__sevgilim
bencede çok heycanlı benden bu ay geçti artık ben kendimle ilgili heycanımı önümüz aya saklıyorumbekleyeceğiz kızlar önce hangimiz hamiş olarak haber verecek acaba çok heyecanlamıyorum shoji perihan08 gibigibiyim CaYLak GeLiN beklenencan hayalet__sevgilim
listeyi sen düzenleyeceksen olur, burada da herkez bat ıını ovd dan sonra yazıyor ama böyle bütün olarak yok benim mesela 03/01 yazmak isteyen olursa listeleyebilirsin.Biz yüksek fshlılar topiğinde liste yaptık kızlar gün içinde ara ara herkez listeyi kopyalayıp yapıştırıyor, böylece sıranın kimde olduğu anlaşılıyor Bakın şöyle bişey;
toprak-35 bat 25.12.2015
amayaa bat 26.12.2015
bernuş bat 29.12.2015
asli5361 bat 29.12.2015
nisanok bat 29.12.2015
canegeasya bat 29.12.2015
zeynepzumra bat 04.01.2016
ebrukkkk bat 05.01.2016
sonbaharr01 bat 12.01.2016
34ebrari34 08.12.2015 REGL OLDU
sm34 bat 15.12.2015 REGL OLDU
gülbil bat 16.12.2015 REGL OLDU
gibigibiyim bat 16.12.2015 REGL OLDU
monte cristo prensesi bat 20.12.2015 REGL OLDU
sekerpancari bat 19.12.2015 REGL OLDU
Olur canım düzenlerim işte zaten bak altta Regl olanlar var ben de içindeyim ovulasyondan sonra tekrar bat belli olunca onları tekrar gireceğiz.. BAT ı belli olşan söylüyor o şekilde sıraladık.. Listeyi ben yaparım ama sizler de takip edersinizlisteyi sen düzenleyeceksen olur, burada da herkez bat ıını ovd dan sonra yazıyor ama böyle bütün olarak yok benim mesela 03/01 yazmak isteyen olursa listeleyebilirsin.
bekleyeceğiz kızlar önce hangimiz hamiş olarak haber verecek acaba çok heyecanlamıyorum shoji perihan08 gibigibiyim CaYLak GeLiN beklenencan hayalet__sevgilim
Valla listeye ilgi büyük kızlar galiba başa çıkamıycam böyle uzar gider bu listeyunuz_ciklet BAT 03.01.2016
hayalet_sevgilim BAT 06.01.2016
gibigibiyim 16.12.2015 REGL OLDU
Hadi kızlar yazın tarihleri
Albendende canım çok heyecanlıyım bakalım inşallah hep beraber kalırız bide hamile topiği açarızbekleyeceğiz kızlar önce hangimiz hamiş olarak haber verecek acaba çok heyecanlamıyorum shoji perihan08 gibigibiyim CaYLak GeLiN beklenencan hayalet__sevgilim
Canım normalde yedi ocaktı benim ama 14. Günde değil 10. Gününde yumurtladım bu durumda üç ocak oluyor batım o kadar erken olur mu acaba ortası beş ocak diyelim en iyisiBence herkes bana mesaj atsın BATını bilenler
Çatlamanı testle tspit ettiysen kesin 14. günü yazalım canım ?Canım normalde yedi ocaktı benim ama 14. Günde değil 10. Gününde yumurtladım bu durumda üç ocak oluyor batım o kadar erken olur mu acaba ortası beş ocak diyelim en iyisi
Ovuyla takip ettim canım onuncu gün pik oldu ertesi gün silikleşmeye başladı 11. Gün mü çatlamış oluyor bu durumda?Çatlamanı testle tspit ettiysen kesin 14. günü yazalım canım ?
benm bat 19 du ama 22sinde oldum :)Valla listeye ilgi büyük kızlar galiba başa çıkamıycam böyle uzar gider bu liste
Aynen canım 11. günün üstüne 14 gün say işte BAt o zamanOvuyla takip ettim canım onuncu gün pik oldu ertesi gün silikleşmeye başladı 11. Gün mü çatlamış oluyor bu durumda?
Senin çatlaman daha oluşmamıştır canım benim gibi istersen REGL oldu diye yazayım benimki gibi çatlaman olunca BATı yazarızbenm bat 19 du ama 22sinde oldum :)