• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kasıgımda bir ağrı var :KK43:
burayı iyice günlük gibi kullanmaya başladım farkındamısnız acaba olan her şeyimi yazıyorum
sizcede biraz abartmıyormuyum :stop:
biriniz bana dur demeli :):KK70:
yaz lütfen. benim de kasığımda ağrı var adet olacakmışım gibi. ben de telefon uygulamasına not ediyorum her şeyi. sonra çok faydalı oluyor.

Arkadaslarr ben iki gun once biraz usuuttuumm sonra dun ayran detoksu yaptim Dun gece asiri bas agrisi ve sonunda istifra edip rahetledim Daha Oncede detoks yapmis hic boyle bi etki gormrmistim test yaptim ikinci cizgi yok erken mi usuttumm muu acabahamilelikbelirtisi mi yaa bata 3var testte varsa cizgi cikmaz miydi ovulasyon11arslik ve degerlendirildi. Offf yardimmm edin

yaz lütfen. benim de kasığımda ağrı var adet olacakmışım gibi. ben de telefon uygulamasına not ediyorum her şeyi. sonra çok faydalı oluyor.
evet adet olcakmışım gibi ama daha cok yumurtluyomusum gbi sanki agrı gbide değil batma gbi sankii
hangi uygulamayı kullanıyorsun canm

genel olarak eger kavgalı değilsek :) 3 günü gecmiyo yumurtlama günlerindede 2 günde bir kesin :)

Bu ay gebelik olmazsa oyle yapiyim o zaman yaa cunku bu ay yumurtlama erken olmus tesadufen ogrendim baska turlu yakalayamiycM yumurtlama gununu

Arkadaslar bata3 var ve oglen idrariyla yaptim sizce hayalet bi ikinci cizgi var mi

Eklentiler

• 20151222_145504.jpg
    20151222_145504.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 69
Back