Canımmmm nasılsın ne durumdasın erken gelme filan var mı?Kızlar 4 gün var regl e gelirse hormon testine gelmezse hamile olduğumu dusunucem
Ağrılarım ve beyaz akıntım var biraz 2 Mayıs regl günüm heyecanla bekliyorum bendeCanımmmm nasılsın ne durumdasın erken gelme filan var mı?
Kasık batması gebelik belirtisi kuzum ama tam net bilgi için adet gününü beklemeliyiz umarım hamilesindirKızlar rahime ani hareketlerde böyle bir batma oluyor ani oluyor ćok acıyor hemen gećiyor bu bi belirti olabilirmi hiç duydunuz mu ? Geçen ay 27 sinde yumurtlama akıntısı başlamışken bu ay 22 sinde başladı normalde bat 10 ama 5 gün geri gelirse bat 5 olur idrar testi henüz negatif ...
Hakkımda hayırlısı olsun canım benimAğrılarım ve beyaz akıntım var biraz 2 Mayıs regl günüm heyecanla bekliyorum bende
Kasıkta deil ama özel bölgede bir batma oluyor ani hareket edince oda sayılır mı :)Kasık batması gebelik belirtisi kuzum ama tam net bilgi için adet gününü beklemeliyiz umarım hamilesindir
Seni üzmek istemem canım ama o bende de oluyor :)Kasıkta deil ama özel bölgede bir batma oluyor ani hareket edince oda sayılır mı :)
İlk defa oldu da bende merak ettim :)Seni üzmek istemem canım ama o bende de oluyor :)
Hayırlısı canım inşallah tutunmuştur bebeğinİlk defa oldu da bende merak ettim :)
Amin canım inşalllah ... ağzından bal damlıyor benim de 6 kaldıEvetttt benimde an itibariyle 7 gün kaldı... İnşallah hayırlı haberler alıp çifte bayram yaparız Aminn...
Aynı fikirdeyim Ama ne yapalım kısmet hayırlısı bakalım inşallah bu ay olur..benim 7 gün kalmış bu kaçıncı döngünün 7 günü ya neyse
Canım adet günün gelmeden bir şey diyemeyiz ki kısık batması ve mide bulantısı bende de çok oluyor ama hiç hamile olmadım ama belki sen Hamilesindir bilemeyiz beklemekten başka yapacak bir şey yok inşallah hamilesindirMerava bende 1 hafta var adetine benim kasıklarımda iğne batar gibi bi şey oluyo sağ yumurta mın oralarda elinde 1 hafta önce ameliyat oldu varikosel ondan önce ilişkiye girmiştim acaba ben hamilemiyim mide bulantımda var veya iğne batması gibi olup hamilele kaldığını öğrenen falan
Hamileymişim :) o ay adet olmadım sonra Okudum ki bebek tutunurken böyle ani batma lar oluyormuş :)Seni üzmek istemem canım ama o bende de oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?