• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Hadi inşallah bi kızım var zaten peşpeşe olsunlar çok istiyorum ondan 6 aylikkenden beri korunmuyoruz kızım 14 aylık oldu tık yok bi kere kimyasal oldu.

Olur canım bak hamile kalabiliyosun demekki. Yumurtlama zamanları sakın stres yapma.

kafam çok karışık. 29 Mart son adet tarihim 5 gün sürüyor. 32-33 günde bir adet oluyorum. Hesaplamalarıma göre 16-17 nisan yumurtlama tarihim 30 Nisan da adet olmam gerek. Sabırsızım işte bugün beta hcg yaptırdım 0,100 çıktı ama internetten baktım sonuca ve diğer sonuçlarımda olduğu gibi Sonuç R kısmında değil de Sonuç Y kısmında yazılmış. sonuç R kısmı bomboş bir hata olabilir mi, geç döllenme olabilir mi, kafam allak bullak. Yumurtlamanın 9.günündeyim henüz erken mi sonuç vermesi için, öyle olsa bile bu belirtiler batmalar, karın deliğimin üzerindeki çekilme ayağımdaki çekilme neyin nesi, daha önce olmuyordu ki bunlar, midem bulanmaz adet sancısı bile olduğum gün bir kaç saat çekerim sadece, sizce testi cuma yada cumartesi tekrarlamalı mıyım :(

kafam çok karışık. 29 Mart son adet tarihim 5 gün sürüyor. 32-33 günde bir adet oluyorum. Hesaplamalarıma göre 16-17 nisan yumurtlama tarihim 30 Nisan da adet olmam gerek. Sabırsızım işte bugün beta hcg yaptırdım 0,100 çıktı ama internetten baktım sonuca ve diğer sonuçlarımda olduğu gibi Sonuç R kısmında değil de Sonuç Y kısmında yazılmış. sonuç R kısmı bomboş bir hata olabilir mi, geç döllenme olabilir mi, kafam allak bullak. Yumurtlamanın 9.günündeyim henüz erken mi sonuç vermesi için, öyle olsa bile bu belirtiler batmalar, karın deliğimin üzerindeki çekilme ayağımdaki çekilme neyin nesi, daha önce olmuyordu ki bunlar, midem bulanmaz adet sancısı bile olduğum gün bir kaç saat çekerim sadece, sizce testi cuma yada cumartesi tekrarlamalı mıyım :KK43:
Canım bu kadar stres yapma bekle bakalım adeti gününü bekle hayırlısı olur o zaman bu kadar takma kafana lütfen

Canım bu kadar stres yapma bekle bakalım adeti gününü bekle hayırlısı olur o zaman bu kadar takma kafana lütfen
aklımdan çıkmıyor ki çıkartsam bile bir anda kasıklarımda bir batma oluyor diyorum orada , ben çıkartsam bedenim izin vermiyor, bütün gece uyuyamadım, elimi karnıma attığımda pıt pıt bir hareketlilik vardı, sabah ilk işim kan vermek olacak diyerek uyudum ve sonuç bu :(

aklımdan çıkmıyor ki çıkartsam bile bir anda kasıklarımda bir batma oluyor diyorum orada , ben çıkartsam bedenim izin vermiyor, bütün gece uyuyamadım, elimi karnıma attığımda pıt pıt bir hareketlilik vardı, sabah ilk işim kan vermek olacak diyerek uyudum ve sonuç bu :KK43:
Canım benim anlıyorum seni ama ne yapalım demekki zamanı değil öyle düşünelim bu kadar bozma moralini hormonlarını etkiliyorsun Sabret bakalım bak benim sekiz gün olacak geçmesi bir de beni düşün hayırlısı Allahtan ya neyse hakkımızda hayırlısı olur canım benim sıkma canını

Ohh süper çok sevindiim canımmmmmm:KK55:
Tatlım bir problemin yok dedi ama hormon ilacı verdi bana adetinin gelmesi için dedim ona ki şimdi dedim ben adet günümün başlangıcı olarak hangi günü kabul edeceğim içi lekelendigini günü dedi Bir problemin yok çocuk sahibi olabilirsin dedi ama hormon ilacı verdi anlamadım vallahi

Back