Tatlım bir problemin yok dedi ama hormon ilacı verdi bana adetinin gelmesi için dedim ona ki şimdi dedim ben adet günümün başlangıcı olarak hangi günü kabul edeceğim içi lekelendigini günü dedi Bir problemin yok çocuk sahibi olabilirsin dedi ama hormon ilacı verdi anlamadım vallahi
Bilmiyorum ki canım almadım yaCanım o ilaç kahverengi ve beyaz olanmı sırayla 1.günden başlayıp 22.güne kadar olan hapmı. O ilaçlar adetide düzenliyo
Alsaydın ya canım. Bak ben geçen ay sogan suyu yapmıştım sende bu tarz şeyler yapabilrsiin. Ben ilaç içmem hep bitkisel şeylar yaparım .mucizevi şeyler varBilmiyorum ki canım almadım ya
Ben de ilaç sevmiyorum canım ya ne yapsam bilemedim gelmiyor adetim adam gibi ağlayacağım şimdiAlsaydın ya canım. Bak ben geçen ay sogan suyu yapmıştım sende bu tarz şeyler yapabilrsiin. Ben ilaç içmem hep bitkisel şeylar yaparım .mucizevi şeyler var
Ben de ilaç sevmiyorum canım ya ne yapsam bilemedim gelmiyor adetim adam gibi ağlayacağım şimdi
Markette filan bulabilir miyim bunu canım yoksa aktardan mi almam gerekiyorBenim adetim ne zaman gecikse hemen civanparçemi çayı yapıp içerdim ertesi gün regl olurdum. Öneririm cnm
Aktarlarda var canım çok ucuzMarkette filan bulabilir miyim bunu canım yoksa aktardan mi almam gerekiyor
Anladım canım nasıl yapıyorsun içine bir şey ekliyor musunAktarlarda var canım çok ucuz
Kadın Doğum canım ama 182 yese sorabilirsin emin olmak içinReglim 3. Günü yapılan hormon testi icin hangi bölümden rendavu alınması gerekiyor ?
Yok canım bir tutamın üstün kaynar su koyup 5 dk demleniyo biraz acı tadı bir dikişte iç :)Anladım canım nasıl yapıyorsun içine bir şey ekliyor musun
Hiç sıkıntı yok yeter ki olsaYok canım bir tutamın üstün kaynar su koyup 5 dk demleniyo biraz acı tadı bir dikişte iç :)
Daha çok erken belirti için cnmMrhaba
Bnm uc gundur (adetime 15 gun kala yumurtlama donemi)kasiklarim agriyo agirlikli sol
Alt karnim agriyo arada
Ve surekli bole uzayan beyaz akinti
Adetime daha 12 gun var
Sizde bunlr hamilelik belirtisi olabilirmi
Daha çok erken belirti için cnm
Ovulasyon testi kullanıyor Muş'un canımDogru diosun bncede cok erkendir hemen tutr tutmaz kasin agrimaz herlde illaki yumurtlamadir demekki bukez ayri bi yumurtluom :))
Ovulasyon testi kullanıyor Muş'un canım
Az silik çıkıyorsan gün gün tekrarla canımEvet kullaniyorum ama cokcok az silik cikiyo ozmn yumurtlama donemmden oluyosa neden cizgincikmiyo bunlr uc gndur vr sdce dun hafif silik ck ck az cizgi cikiyo
Aynen bakalim ilk kez bole denicem normalde hep bgunleri degerlendiriodum teste bakarsak suan hic alakasi yk normal hesabimla bakalm hayrlisi insallahAz silik çıkıyorsan gün gün tekrarla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?