• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kızlar rahime ani hareketlerde böyle bir batma oluyor ani oluyor ćok acıyor hemen gećiyor bu bi belirti olabilirmi hiç duydunuz mu ? Geçen ay 27 sinde yumurtlama akıntısı başlamışken bu ay 22 sinde başladı normalde bat 10 ama 5 gün geri gelirse bat 5 olur idrar testi henüz negatif ...

Kızlar rahime ani hareketlerde böyle bir batma oluyor ani oluyor ćok acıyor hemen gećiyor bu bi belirti olabilirmi hiç duydunuz mu ? Geçen ay 27 sinde yumurtlama akıntısı başlamışken bu ay 22 sinde başladı normalde bat 10 ama 5 gün geri gelirse bat 5 olur idrar testi henüz negatif ...
Kasık batması gebelik belirtisi kuzum ama tam net bilgi için adet gününü beklemeliyiz umarım hamilesindir

Ağrılarım ve beyaz akıntım var biraz 2 Mayıs regl günüm heyecanla bekliyorum bende:KK200:
Hakkımda hayırlısı olsun canım benim :dua: bende hormon testine gideceğim kendime düzgün bir doktor buldum yumurta takibi yapacağız tarhusal kullanıyorum umarım isimini doğru yazmışımdır:halay:

Evetttt benimde an itibariyle 7 gün kaldı... İnşallah hayırlı haberler alıp çifte bayram yaparız Aminn...:dua:

Merava bende 1 hafta var adetine benim kasıklarımda iğne batar gibi bi şey oluyo sağ yumurta mın oralarda elinde 1 hafta önce ameliyat oldu varikosel ondan önce ilişkiye girmiştim acaba ben hamilemiyim mide bulantımda var veya iğne batması gibi olup hamilele kaldığını öğrenen falan

Merava bende 1 hafta var adetine benim kasıklarımda iğne batar gibi bi şey oluyo sağ yumurta mın oralarda elinde 1 hafta önce ameliyat oldu varikosel ondan önce ilişkiye girmiştim acaba ben hamilemiyim mide bulantımda var veya iğne batması gibi olup hamilele kaldığını öğrenen falan
Canım adet günün gelmeden bir şey diyemeyiz ki kısık batması ve mide bulantısı bende de çok oluyor ama hiç hamile olmadım ama belki sen Hamilesindir bilemeyiz beklemekten başka yapacak bir şey yok inşallah hamilesindir

Back