Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

2,5 yıldır sabırla bekleyen biri olarak benimde bat yarın.Allahım çifte bayram ettirir inşallah.Bu mübarek günde hepimize inşallah

Merhaba bende ilk defa yazıyorum foruma.yazdığım ileti gelmediği için yazıyorum :) 2,5 yıldır bekleyen biri olarak benimde bat yarın.İnşallah mutlu haberler alırım,alırsınız.Bu mübarek günde dualarla dileğimiz gerçekleşir inşallah.

2,5 yıldır sabırla bekleyen biri olarak benimde bat yarın.Allahım çifte bayram ettirir inşallah.Bu mübarek günde hepimize inşallah
Canım Allah kalbimize göre verr inşallah benimde 4 ay oldu batım benim de yarın ... inşallah hakkımızda hayırlısı olur .. siz de sorun nedir

Geldi canım ben yazdım sana :)

bende ve eşimde hiç sorun yok.kaç defa doktor değiştim öyle dediler.sadece sağ yumurtalığımda folikül kisti var adette gitmesi gerek ama gitmiyor.tek taraf şansım azaltıyor.6cmlerden 2ye düştü kendiliğinde şükür.Yumurta gelişimimde iyi dedi ama takdir ilahi ..

Aynen canım takdir i ilahi benyapacaksın bekliyoruz oyle vallahi topiğimi ilk açtığımda kalabalıktık 4 ay oluyor açalı herkes hamile kaldı çok şükür bir ben kaldım

İnşallah olmazsın .olmayız cnm..Biliyorum çok zor ama sitres yapmamak gerek 1.adım bu.Tüm arkadaşlarım artık düşünmeyi bıraktığı an hamile kaldı hepsi canlı örnek.Ama yapamıyoruz malesef düşünmeden.Doktora git geller o kadar yıpratıyor ki insanı sitrese girmek elde olmuyor..Rabbim biliyor zamanını elbet geç olsun güç olmasın inşallah.Benimde tek dikkatimi çeken ara ara gelen kasık ağrılarım.Özellikle sol tarafta hissediyorum.bir noktada.2 gündür de kasıklarım dolgun oruç tutuyorum birde.

Haklısın canım herkes öyle diyor sitresi bırak sitresi bırak ama olmuyor maalesef aklıma o kadar da çok takmıyorum açıkçası ama arada bir aklıma geliyor yani . Kaşık batması bende de oluyor hem de her ay vallahi ben anlayamıyorum bu belirtileri inşallah sen de olmazsın hamile kalırız bu ay beraber inşallah

ne kadarlık evlisin cnm ciddi bir sorunun yok inşallah

ne kadarlık evlisin cnm ciddi bir sorunun yok inşallah
1.5 yıla doğru gidiyorum canım düşünceli 4 ay oldu vallahi kontrole gittik yumurtan gelişmiyor sesi en büyüğü 12 mm idi başka bir problemim yok çok şükür eşimden test iste Ramazan çıksın yaptıracağız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…