Ahhh canım benimmm :) tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder inşallah çok ama çok sevindimHamileymişim :) o ay adet olmadım sonra Okudum ki bebek tutunurken böyle ani batma lar oluyormuş :)
Canım Allah kalbimize göre verr inşallah benimde 4 ay oldu batım benim de yarın ... inşallah hakkımızda hayırlısı olur .. siz de sorun nedir2,5 yıldır sabırla bekleyen biri olarak benimde bat yarın.Allahım çifte bayram ettirir inşallah.Bu mübarek günde hepimize inşallah
Geldi canım ben yazdım sana :)Merhaba bende ilk defa yazıyorum foruma.yazdığım ileti gelmediği için yazıyorum :) 2,5 yıldır bekleyen biri olarak benimde bat yarın.İnşallah mutlu haberler alırım,alırsınız.Bu mübarek günde dualarla dileğimiz gerçekleşir inşallah.
Aynen canım takdir i ilahi benyapacaksın bekliyoruz oyle vallahi topiğimi ilk açtığımda kalabalıktık 4 ay oluyor açalı herkes hamile kaldı çok şükür bir ben kaldımbende ve eşimde hiç sorun yok.kaç defa doktor değiştim öyle dediler.sadece sağ yumurtalığımda folikül kisti var adette gitmesi gerek ama gitmiyor.tek taraf şansım azaltıyor.6cmlerden 2ye düştü kendiliğinde şükür.Yumurta gelişimimde iyi dedi ama takdir ilahi ..
ay canım benim ya darısı bize diyelim o zaman inşallah.Aynen canım takdir i ilahi benyapacaksın bekliyoruz oyle vallahi topiğimi ilk açtığımda kalabalıktık 4 ay oluyor açalı herkes hamile kaldı çok şükür bir ben kaldım
ay canım benim ya darısı bize diyelim o zaman inşallah.
Yok vallahi adet olacak gibi hissediyorumDikkat çeken belirtilerin var mı cnm
Haklısın canım herkes öyle diyor sitresi bırak sitresi bırak ama olmuyor maalesef aklıma o kadar da çok takmıyorum açıkçası ama arada bir aklıma geliyor yani . Kaşık batması bende de oluyor hem de her ay vallahi ben anlayamıyorum bu belirtileriİnşallah olmazsın .olmayız cnm..Biliyorum çok zor ama sitres yapmamak gerek 1.adım bu.Tüm arkadaşlarım artık düşünmeyi bıraktığı an hamile kaldı hepsi canlı örnek.Ama yapamıyoruz malesef düşünmeden.Doktora git geller o kadar yıpratıyor ki insanı sitrese girmek elde olmuyor..Rabbim biliyor zamanını elbet geç olsun güç olmasın inşallah.Benimde tek dikkatimi çeken ara ara gelen kasık ağrılarım.Özellikle sol tarafta hissediyorum.bir noktada.2 gündür de kasıklarım dolgun oruç tutuyorum birde.
ne kadarlık evlisin cnm ciddi bir sorunun yok inşallahHaklısın canım herkes öyle diyor sitresi bırak sitresi bırak ama olmuyor maalesef aklıma o kadar da çok takmıyorum açıkçası ama arada bir aklıma geliyor yani . Kaşık batması bende de oluyor hem de her ay vallahi ben anlayamıyorum bu belirtileriinşallah sen de olmazsın hamile kalırız bu ay beraber inşallah
1.5 yıla doğru gidiyorum canım düşünceli 4 ay oldu vallahi kontrole gittik yumurtan gelişmiyor sesi en büyüğü 12 mm idi başka bir problemim yok çok şükür eşimden test iste Ramazan çıksın yaptıracağız inşallah..ne kadarlık evlisin cnm ciddi bir sorunun yok inşallah
Amin canım hepimize inşallahYumurta geliştirilir cnm sen hiç korkma.Allah daha büyük dertler vermesin.
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.Ahhh canım benimmm :) tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder inşallah çok ama çok sevindim
Amin canım benim bu aydan da geçti bidahaki aya bakalım ne olurRabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı ve saģlıklı bir evlat nasip eder inşallah bol dua ve ümitsizliğe kapılma :)Amin canım benim bu aydan da geçti bidahaki aya bakalım ne olur
Tamam canım çok teşekkür ederim tekrar tebrik ederim seni kendine çok iyi bak bebişede :)Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı ve saģlıklı bir evlat nasip eder inşallah bol dua ve ümitsizliğe kapılma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?