• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Bilmemmi ya şu 4 ay kaç sene geldi. Duaya devam et Allah en hayırlı zamahda vericktir canım benm moralini bozma hiç stres çok önemli. Ben bu ay hiç stres yapmadım
Ben de hiç stres yapmadım ama hayırlısı bakalım hala adet olmadım kahverengi akıntım var kasıklarım ağrıyor

Benimde ara ara kasık ağrılarım devam ediyor yoğun akıntı var batmalar var gazım var adetime 5 gün var.
var oğlu var
Bizim çalışmalar sabaha karşı olunca daha bi umutlandım ben içimde bi his orada bebeğin diyor Rabbim sen yanıltma ne beni ne de isteyen herkesi doldur kucaklarımızı :/

Benimde ara ara kasık ağrılarım devam ediyor yoğun akıntı var batmalar var gazım var adetime 5 gün var.
var oğlu var
Bizim çalışmalar sabaha karşı olunca daha bi umutlandım ben içimde bi his orada bebeğin diyor Rabbim sen yanıltma ne beni ne de isteyen herkesi doldur kucaklarımızı :/
Canım benim inşallah vardır yoksa da bozma moralini sakın.. ne kadarlık evlisin ve be zamandır deniyorsun..

Biz 9 aydır evliyiz de çalışmalar 2 aydır başladı çok yeni daha o yüzden umutsuz degilim ama olmasını da çok istiyorum :)

Bende 29 martta 32 33 gün sürüyor 30 nisanda olmam gerek :) ihayırlısı bakalım bekliyoruz haberleşelim buradan olur mu:)

Bende 29 martta 32 33 gün sürüyor 30 nisanda olmam gerek :) ihayırlısı bakalım bekliyoruz haberleşelim buradan olur mu:)
Benim de aynı senin gibi 32 35 arası :) tabi ki canım benim ya çok sevindim arkadaş buldum kendime :)

Ya bayanlar size bi soru sorucam nolur cevaplayın yoksa kocamı boğazlicam şimdi Yumurtlama akıntısı 22 23 24 ikindi vaktine kadar vardı bizimde 22 23 ilişki oldu 24 olmadı paşam yorgunmuş işe gidecekmiş şimdi bu gün yani 25 i de ilişki olsa tutma ihtimali var mı ki ya hani yum.akıntısı bitince çatlamış oluyor ya şimdi yumurta da 24 saat yaşıo dün ikindi bitti bu gün ikindi 24 saat olacak kocam akşam geliyor bu ayda kaçtı demeyin bana :( geçen ay da iş seyahatindeydi sinir küpüyüm yani .

Ya bayanlar size bi soru sorucam nolur cevaplayın yoksa kocamı boğazlicam şimdi Yumurtlama akıntısı 22 23 24 ikindi vaktine kadar vardı bizimde 22 23 ilişki oldu 24 olmadı paşam yorgunmuş işe gidecekmiş şimdi bu gün yani 25 i de ilişki olsa tutma ihtimali var mı ki ya hani yum.akıntısı bitince çatlamış oluyor ya şimdi yumurta da 24 saat yaşıo dün ikindi bitti bu gün ikindi 24 saat olacak kocam akşam geliyor bu ayda kaçtı demeyin bana :KK43: geçen ay da iş seyahatindeydi sinir küpüyüm yani .
Canım 2 gün olduysa sıkıntı yok m etme. Benim yumurtlama akıntım 1 hafta sürdü.ovülasyonda yapmıştım

Ya bayanlar size bi soru sorucam nolur cevaplayın yoksa kocamı boğazlicam şimdi Yumurtlama akıntısı 22 23 24 ikindi vaktine kadar vardı bizimde 22 23 ilişki oldu 24 olmadı paşam yorgunmuş işe gidecekmiş şimdi bu gün yani 25 i de ilişki olsa tutma ihtimali var mı ki ya hani yum.akıntısı bitince çatlamış oluyor ya şimdi yumurta da 24 saat yaşıo dün ikindi bitti bu gün ikindi 24 saat olacak kocam akşam geliyor bu ayda kaçtı demeyin bana :KK43: geçen ay da iş seyahatindeydi sinir küpüyüm yani .
Sakin hadi canım stres yapma inşallah tutmuştur zamanlama doğru

Canım 2 gün olduysa sıkıntı yok m etme. Benim yumurtlama akıntım 1 hafta sürdü.ovülasyonda yapmıştım
Canım şey soracağım sana bir hafta sürdü ya her gün mü ilişki oldu yoksa iki günde bir mi yaptınız nasıl oldu nasıl olması gerekiyor daha doğrusu

Canım şey soracağım sana bir hafta sürdü ya her gün mü ilişki oldu yoksa iki günde bir mi yaptınız nasıl oldu nasıl olması gerekiyor daha doğrusu
Ya canım bi 3 günde bi 2 günde bir yaptık. Ovülasyon olmadan 3 günde, koyulaşmaya başlayınca 2 günde bir yaptık

Çatlamayı şuan bilemezsin tabi anca testle belirlersin ama bi sorun yok yani gayet zamanlaman iyii :KK66:
Hadi inşallah bi kızım var zaten peşpeşe olsunlar çok istiyorum ondan 6 aylikkenden beri korunmuyoruz kızım 14 aylık oldu tık yok bi kere kimyasal oldu.

Back