- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 34
Kızlar hamilelik belirtileri nelerdir bana yazar mısınız
insallh gonlun istedigi gibidir insallahhhh hamilesindirMillet.. dün kahve rengi leke gördüm bugün öğlen kırmızı leke şimdi de çamur gibi lekelenmem olmuş. Sebebi nolabilir acaba ya??? Tedirgin oldum gerçekten. Gebelikten umudu kestim zaten ama bu niyedir ya
kac yildir bkliyorsunuzCanımsın yaa inşallah bitanem çok istiyorum
İnşallah canım benimde 13 :)regle 15 var insallh regl olmamda hamile kalırım
insallh hamis kaliriz canimİnşallah canım benimde 13 :)
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bat a ne kadar kaldıııı
Ben 6 gün gecikmeyle adet oldumve tüm belirtileri yaşamıştım artık inanmıyorum hepsi psikolojik
sıkma canını canım her işte bir hayır muhakak vardır.
eşini kontrol ettimişmiydiniz?
Allah ıslah etsin....Hayır ama onda problem olmadığına eminim. Eski sevgilisiyle olan bi ilişkisinde kız hamile kalmıştı 2 aylıkken farketmiştiler sonra öğrenci oldukları için aldırmışlar ordan biliyorum yani
Allah ıslah etsin....
Allah ıslah etsin....
Ahhh canımm benimm ahh...ben eşin için dedim onu bu arada.sen o günahı asla cekmemelisin tabiki.ama eşin ah almış benceBazen düşünüyorum acaba onların işlediği günahı ben mi ödüyorum diye..niye ben olayım ki?? Benim ne suçum olabilir ki ben yaşayayım
Ahhh canımm benimm ahh...ben eşin için dedim onu bu arada.sen o günahı asla cekmemelisin tabiki.ama eşin ah almış bence
Doktora gittiniz mi canımmÇok üzülüyorum bu duruma. Bildiğin çocuğum olmuyor bir yıl denememe rağmen...
Hayır ama onda problem olmadığına eminim. Eski sevgilisiyle olan bi ilişkisinde kız hamile kalmıştı 2 aylıkken farketmiştiler sonra öğrenci oldukları için aldırmışlar ordan biliyorum yani
Doktora gittiniz mi canımm
İnşallah Rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder.ve tüm bekleyenlere insallahh...
Dualarım hep sizlerle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?