Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Eheh inanmıyorum ben hamile olduğuma ya

İnşallah seninkini daha çoşkulu karşılayacağız canım
Vallahi ben de inanamıyorum biliyor musun yani hiç inanamıyorum aslında bu ay çok ümitliyim ama inanmıyorum olacağını
Ay canım benimmm amin inşallah canım

Vallahi ben de inanamıyorum biliyor musun yani hiç inanamıyorum aslında bu ay çok ümitliyim ama inanmıyorum olacağını
Ay canım benimmm amin inşallah canım

belli bir kaç aydan sonra artık hep olumsuza hazırlamışız kendimizi, aslında ümitli değilde inançlı olmaya başlarsak bence olur :)

belli bir kaç aydan sonra artık hep olumsuza hazırlamışız kendimizi, aslında ümitli değilde inançlı olmaya başlarsak bence olur :)
Ehehe aslında benim 2. Ayım neden olmuyor diye çok dertleniyorum Çünkü bir rahatsızlığım tok çok şükür ilk ay pek çalışamadığımız için 1. Ayım bile diyebilirim :)

Ehehe aslında benim 2. Ayım neden olmuyor diye çok dertleniyorum Çünkü bir rahatsızlığım tok çok şükür ilk ay pek çalışamadığımız için 1. Ayım bile diyebilirim :)

amaaaannnnn

kız bende birşey sandım. Benimde daha 6 ay yeni doldu o yüzden stres yapmıyorum.

doktor kontrolünden geçmtin mi en başından hormon testi felan canım.

amaaaannnnn

kız bende birşey sandım. Benimde daha 6 ay yeni doldu o yüzden stres yapmıyorum.

doktor kontrolünden geçmtin mi en başından hormon testi felan canım.
Ne kadarlık evlisin sen canım yok sadece yumurtalıklarıma filan baktı o şekilde söyledi başka +1 testi yapmadı

Gunaydin kizlar.
8 mart kadinlar gunumuz kutlu olsun.

Ben aksam resmen adrt olacakmisim gibi baya baya agriya uyandim. Bugun de hafif var usume geliyor bacagima vuruyor agrisi. 5 gun var bata bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…