- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
- 103
5n de olmam lazimdiKaç gün oldu
2 gün geçmiş daha canım az daha bekle5n de olmam lazimdi
İnşallah gebesindir cnmEvet çok geçmedi ama hep günunde olurdum 1 gün bile aksamaz o yuzden spheliyim .
Evet çok geçmedi ama hep günunde olurdum 1 gün bile aksamaz o yuzden spheliyim .
Olabilir canım vallahi sizden çok ben heyecanlandımben,mde 5 martı daha olmadım erken gebelik testi alsak mı acaba?
Olabilir canım vallahi sizden çok ben heyecanlandım
Vallahi ben de inanamıyorum biliyor musun yani hiç inanamıyorum aslında bu ay çok ümitliyim ama inanmıyorum olacağınıEheh inanmıyorum ben hamile olduğuma ya
İnşallah seninkini daha çoşkulu karşılayacağız canım
Vallahi ben de inanamıyorum biliyor musun yani hiç inanamıyorum aslında bu ay çok ümitliyim ama inanmıyorum olacağını
Ay canım benimmm amin inşallah canım
Çıkar diye biliyorum canımKizlar bata 6 gun var erken gebwlik testinde cikar mi simdi yapucam ama
Ehehe aslında benim 2. Ayım neden olmuyor diye çok dertleniyorum Çünkü bir rahatsızlığım tok çok şükür ilk ay pek çalışamadığımız için 1. Ayım bile diyebilirim :)belli bir kaç aydan sonra artık hep olumsuza hazırlamışız kendimizi, aslında ümitli değilde inançlı olmaya başlarsak bence olur :)
Ehehe aslında benim 2. Ayım neden olmuyor diye çok dertleniyorum Çünkü bir rahatsızlığım tok çok şükür ilk ay pek çalışamadığımız için 1. Ayım bile diyebilirim :)
amaaaannnnn
kız bende birşey sandım. Benimde daha 6 ay yeni doldu o yüzden stres yapmıyorum.
doktor kontrolünden geçmtin mi en başından hormon testi felan canım.
Ne kadarlık evlisin sen canım yok sadece yumurtalıklarıma filan baktı o şekilde söyledi başka +1 testi yapmadı
Olsun canım sıkma canını zamanı değil demeki inşallah en kısa zaman da olur2 yıldır evliyiz canım ama işte 6 aydır deniyoruz.
Olsun canım sıkma canını zamanı değil demeki inşallah en kısa zaman da olur
Amin canım benim inşallah yaşın kaç :)inşallah canım her işte bir hayır vardır diyorum. Sınavım var 10. ayda allahın bir bildiği vardır diyorum . Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?