- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 34
Merhaba cnm benim yaş 29 beş senedir evliyim şuan memlekete akraba ziyaretine geldim ve soruyor insanlar. Ben de takmıyorum zannediyordum ama biraz bozulmaya başladım. Bu ayı değerlendiremedim ama nisanda inşallah kısmetse olur ne diyeyim. Folic asit ben 5 mg lik kullanıyordum o benim dengemi bozdu. Duygusallık oldu falan sonra doktor 1 mg olandan verdi. Aldığımız ilaçlar da hormonları tetikliyor. Biraz başka şeyler düşünmemiz lazım
Ah yine iyisin163 boyunda 68-69 arasındayım
Ah yine iyisinben de aynı boydayım diyet yapıyorum şuan 80 kg ım ondan mı beneişin olmuyor dedi doktor
Vallahi gebelik düşünüyorsak en ideal kilo maksimum atmış beş bence o bile fazla gerçi ama ben evlendikten sonra çok aldım on aylık evliyim 12 kg aldım ya belki de 13 o yüzden canım çok sıkkın no vallahi gebelik düşünüyorsak en ideal kilo maksimum atmış beş bence o bile fazla gerçi ama ben evlendikten sonra çok kaldım on aylık evliyim 12 kg aldım ya belkide 13 o yüzden canım çok sıkkın bu kadar kilolu değildim normalde röaşde böyle çok kilolu değilim ama işte aldım bir kere vermeye gayret ediyorumyok doktor birşey demedi , ben çok kilo almak istemedim ama bunalıyorum kilodan da . sen son zamanlar da mı aldın yoksa var mıydı canım
Vallahi gebelik düşünüyorsak en ideal kilo maksimum atmış beş bence o bile fazla gerçi ama ben evlendikten sonra çok aldım on aylık evliyim 12 kg aldım ya belki de 13 o yüzden canım çok sıkkın no vallahi gebelik düşünüyorsak en ideal kilo maksimum atmış beş bence o bile fazla gerçi ama ben evlendikten sonra çok kaldım on aylık evliyim 12 kg aldım ya belkide 13 o yüzden canım çok sıkkın bu kadar kilolu değildim normalde röaşde böyle çok kilolu değilim ama işte aldım bir kere vermeye gayret ediyorum
Anlıyorum seni canım ama yürüyüş yap mesela günde 1 saat 3 litre su iç bunların bile faydasını göreceksin en azından o ilacın vücuduna verdiği hasar dışarı atacaktırişte bebek de düşününce hadi hopla zıpla spor yap diyemiyoruz kendimize, yeme içmeme de ilaç kullanınca dayanamıyorum yemek için.
Ooo canın hoşgeldin nerelerdeydinBata 11 gun var beklemedeyiz bakalim.
Aslinda hep buralardayim canim. Bu ay denemeyecektik qma bos gecmesin dedim. Bol bol dua ettim Rabnimden diledim. 2 gunde calistik bakalim beklemedeyiz simdilik. Gecen ay cok dinledim fazla kafaya taktim. Bu ay oluruna biraktim olursa olmur olmazsa olmaz. Hersey Rabbimden. Sende nedir durumlar?Ooo canın hoşgeldin nerelerdeydin
Aynı ben de öyle canım benim bu ay diyete başladım ben o yüzden onunla ilgilenmeye pek vaktim olmuyor :))Aslinda hep buralardayim canim. Bu ay denemeyecektik qma bos gecmesin dedim. Bol bol dua ettim Rabnimden diledim. 2 gunde calistik bakalim beklemedeyiz simdilik. Gecen ay cok dinledim fazla kafaya taktim. Bu ay oluruna biraktim olursa olmur olmazsa olmaz. Hersey Rabbimden. Sende nedir durumlar?
Ohh ne guzel ben verdim kilolari rahatim simdi ama illaki geri gelecek bebis olursa. En azindan bekarlik kiloma dondumAynı ben de öyle canım benim bu ay diyete başladım ben o yüzden onunla ilgilenmeye pek vaktim olmuyor :))
Kaç kilosun ☺Ohh ne guzel ben verdim kilolari rahatim simdi ama illaki geri gelecek bebis olursa. En azindan bekarlik kiloma dondum
58 kilo ile evlendim 170 boyum. İlki dogurdugumda 83 ile dogurdum. 63 e dustum 2. Oglumda 75 ile dogurdum. 70 dim troit yuksekti veremiyordumm. Siki bir diyetle yine 58 oldummKaç kilosun ☺
63 e düşerken özel bir şey yaptın mı yoksa emziren erken kilo veriyor diyorlar ondan mı kilo verdin58 kilo ile evlendim 170 boyum. İlki dogurdugumda 83 ile dogurdum. 63 e dustum 2. Oglumda 75 ile dogurdum. 70 dim troit yuksekti veremiyordumm. Siki bir diyetle yine 58 oldumm
Valla ilk oglum 3 ay ikinci 7 ay emdi. Ben hic emzirirken kilo veren taifeden olmadim cnm aksine aldim. Benim sikinti gunduz yemek yemem gece yerdim o butirirdi beni. Onu duzene soktum ekmegi kestim pilav makarna tatli arada ve sekeri biraktim evde spor yaptim leslie zumba aerobik salsa. Hala arada spor yapiyorum cok duzenli olmasada. Bol bol su. Her sabah da ilik su icine limon sikip ictim.63 e düşerken özel bir şey yaptın mı yoksa emziren erken kilo veriyor diyorlar ondan mı kilo verdin
Anladım canım iyi vermişsin maşallah :)Valla ilk oglum 3 ay ikinci 7 ay emdi. Ben hic emzirirken kilo veren taifeden olmadim cnm aksine aldim. Benim sikinti gunduz yemek yemem gece yerdim o butirirdi beni. Onu duzene soktum ekmegi kestim pilav makarna tatli arada ve sekeri biraktim evde spor yaptim leslie zumba aerobik salsa. Hala arada spor yapiyorum cok duzenli olmasada. Bol bol su. Her sabah da ilik su icine limon sikip ictim.
Sende verirsin cnm cok fazlan yok ki. Arkadasin ablasi 130 da 65 e dustu ya hemde dr felan gitmeden bir seneye yakin. Hastaliklari bitti. Burda bir arkadasin bebegoli olmuyordu kilo verdi hamile kaldi.Anladım canım iyi vermişsin maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?